Διεθνή

Οδησσός: Πήγε για μπάνιο και διαμελίστηκε από νάρκη

Οδησσός: Πήγε για μπάνιο και διαμελίστηκε από νάρκη
Πλάνα από την έκρηξη της νάρκης που διαμέλισε τον άτυχο 50χρονο έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Περιφέρειας της Οδησσού

Ένα φρικιαστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας και καταγράφει τη στιγμή που ένας άνδρας ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα σε μια παραλία της Οδησσού στην Ουκρανία ανατινάχτηκε από νάρκη μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του .

Πλάνα που κοινοποίησε η αστυνομία της Περιφέρειας της Οδησσού δείχνει την ξαφνική έκρηξη, σκορπίζοντας τα μέρη του σώματος του 50χρονου σε όλη την παραλία, καθώς η σύζυγος, ο γιος και ο φίλος του τον παρακολουθούσαν.

Αν και δεν είναι ακόμη σαφές τι προκάλεσε την έκρηξη, αλλά το κολύμπι στην περιοχή απαγορεύεται λόγω ναρκών εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου.

Το βίντεο δείχνει ανθρώπους να τρέχουν στην παραλία προς το νερό όταν σημειώνεται η έκρηξη.

Ο άνδρας, ο οποίος δεν κατονομάζεται, ξεβράστηκε στην ακτή καθώς η αστυνομία έφτασε στο σημείο.

Ο φίλος του θύματος κολυμπούσε μαζί του εκείνη την ώρα αλλά δεν τραυματίστηκε από την έκρηξη.

Η αστυνομία της Περιφέρειας της Οδησσού ανέφερε σε δήλωση το Σάββατο: «Η αστυνομία προτρέπει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής της Οδησσού να ακολουθούν αυστηρά τους κανόνες του στρατιωτικού νόμου: μην πηγαίνετε στην παράκτια ζώνη προστασίας της Μαύρης Θάλασσας, μην κολυμπήσετε στη ναρκοθετημένη θάλασσα.

Η Ουκρανία κατηγορεί τη Ρωσία ότι χρησιμοποιεί τις ναυτικές νάρκες ως «ανεξέλεγκτα παρασυρόμενα πυρομαχικά» για να διαταράξει σκόπιμα τις ναυτιλιακές προμήθειες και τον εφοδιασμό τροφίμων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments