Lifestyle

Σταμάτης Γονίδης: Δεν ήθελα να πω το “Έτσι”

Σταμάτης Γονίδης: Δεν ήθελα να πω το “Έτσι”

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Σταμάτης Γονίδης: «Το “Μη ρωτάς το γιατί” γράφτηκε πάνω στην πίστα»

Στη στήλη “Θυμάσαι;” της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες πίσω από τις μεγάλες του επιτυχίες.

«Το “Μη ρωτάς το γιατί” γράφτηκε πάνω στην πίστα. Είπα το ρεφρέν, είδα ότι είχε απήχηση και το έβαλα στον δίσκο. Το “Όλα σ’ αγαπάνε” τον είχαν στο συρτάρι ο Χρυσοβέργης με τον Γιατρά για πάνω από δέκα χρόνια. Ο Κοσμάς Μενιδιάτης επέμενε να το πω, εμένα δεν μου είχε κάνει εντύπωση. Αλλάξαμε την ενορχήστρωση και το ερμήνευσα με αμερικάνικο στυλ.

Το “Δυόμιση” ήταν το δεύτερο τραγούδι που μου έφερε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Το αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Δεν ήθελα να πω το “Έτσι”. Ο Νίκος Καραγιάννης με παρακάλεσε να του κάνω τη χάρη και να το τραγουδήσω. Το “Χθες το βράδυ στο όνειρό μου” μου ζήτησε ο Καλούδης να το ηχογραφήσω για να το ακούει αυτός. Όταν το άκουσα, κατάλαβα ότι θα γίνει επιτυχία», είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

Κλείνοντας, ο Σταμάτης Γονίδης ανέφερε: «Οι τραγουδιστές δεν είμαστε κριτές που θα κρίνουμε απόλυτα μια επιτυχία. Πρέπει να ακούμε και τη γνώμη των άλλων»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments