Ελλάδα

Η ομάδα ΔΡΑΣΗ «ξετρύπωσε» Αλγερινό «ποντικό» στα Εξάρχεια [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ,pic]

Η ομάδα ΔΡΑΣΗ «ξετρύπωσε» Αλγερινό «ποντικό» στα Εξάρχεια [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ,pic]

Πηγή Φωτογραφίας: PAGENEWS.GR/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑΚΟΣ

Στη «φάκα» της ομάδας ΔΡΑΣΗ 21χρονος «τσαντάκιας» στα Εξάρχεια - Δείτε στο Pagenews φωτογραφία - ντοκουμέντο κατά τη διάρκεια της κλοπής

Η παρατηρητικότητα και η οξεία αντίληψη των αστυνομικών της ομάδας ΔΡΑΣΗ είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 21χρονου Αλγερινού που στη κυριολεξία «εξαφάνισε» τσάντα ανυποψίαστης γυναίκας που γευμάτιζε σε εστιατόριο στη περιοχή των Εξαρχείων χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του pagenews.gr όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα στις 16:30, όταν και ο 21χρονος με καταγωγή από την Αλγερία, «κλείδωσε» το θύμα του στη περιοχή των Εξαρχείων και ειδικότερα στην οδό Σόλωνος 44 και μέσα σε ούτε καν δευτερόλεπτα κατόρθωσε να προβεί σε μια κλοπή που φαντάζει ταχυδακτυλουργικό κόλπο, άριστα εκτελεσμένο και σύμφωνα με αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ «δοκιμασμένο και κατά το παρελθόν».

Η άτυχη γυναίκα αφότου διαπίστωσε την κλοπή της τσάντας, και την απώλεια 280 ευρώ,  ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ με το Κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας να μεταφέρει στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ το συμβάν και τα χαρακτηριστικά του δράστη.

Δίχως να χάνουν καιρό, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αναζητήσεις εντός της ευρύτερης περιοχής των Εξαρχείων με σκοπό να «ξετρυπώσουν» τον επιδέξιο ποντικό, όπως άλλωστε έχουν πράξει και κατά το παρελθόν. Εντός ολίγων λεπτών, κατόρθωσαν να εντοπίσουν τον φερόμενο ως δράστη στην οδό Ιπποκράτους με Ναυαρίνου και να τον ακινητοποιήσουν με συνοπτικές διαδικασίες, με τον τελευταίο να έχει «ξεφορτωθεί» την τσάντα στην οδό Γιάννη Σταθά 2.

Γίνεται αντιληπτό για ακόμη μια φορά, ότι η ομάδα ΔΡΑΣΗ βρίσκεται σταθερά και διαχρονικά στο πλευρό όλων των πολιτών και δεν αποτελεί μόνο μια ομάδα καταστολής, αλλά μια αστυνομική ομάδα που αποτελείται από αξιόλογα στελέχη, άρτια εκπαιδευμένα και ικανά να αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικότητα οποιοδήποτε περιστατικό τους ανατεθεί εν ώρα υπηρεσίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments