Focus

Jennifer Lopez: Σκέφτηκε να τινάξει την καριέρα της στον αέρα όταν λάμβανε αρνητικά σχόλια για τα κιλά της

Jennifer Lopez: Σκέφτηκε να τινάξει την καριέρα της στον αέρα όταν λάμβανε αρνητικά σχόλια για τα κιλά της

Πηγή Φωτογραφίας: Marie Claire

Jennifer Lopez: Και όμως έφτασε πολύ κοντά στο να τινάξει ό,τι είχε χτίσει εξαιτίας των σχολίων που λάμβανε και του body shaming που δεχόταν.

Η Jennifer Lopez για αρκετές δεκαετίες έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή, ως μία από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες καλλιτέχνιδες όλων των εποχών. Και όμως έφτασε πολύ κοντά στο να τινάξει ό,τι είχε χτίσει εξαιτίας των σχολίων που λάμβανε και του body shaming που δεχόταν.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Στα 90s και early millenium το απόλυτο τρίπτυχο της ομορφιάς ήταν ξανθό μαλλί, αδύνατο σώμα, μεγάλο ύψος, διαστάσεις που παρέπεμπαν στα supermodels της εποχής. Όταν λοιπόν η Lopez ξεκίνησε την καριέρα της – μάλιστα στην ταινία Selena ήταν η πρώτη Λατίνα που πήρε αμοιβή 1 εκατομμύριο δολάρια- αν και ήταν συνειδητοποιημένη με το σώμα της και το πώς μοιάζει, δεν άντεχε την σκληρή κριτική.

Πιο αναλυτικά, στις σκηνές του νέου της ντοκιμαντέρ “Halftime” που έκανε πρεμιέρα στο Netflix, η τραγουδίστρια αναφέρεται στις στιγμές που παραλίγο να κάνω πίσω στην καριέρα της, καθώς δεν άντεχε τα σχόλια που άκουγε για το σώμα με τις καμπύλες που είχε και εξακολουθεί να έχει

“Υπήρχαν πολλές στιγμές που σκεφτόμουν πως θα τα παρατήσω. Έπρεπε να βρω το ποια πραγματικά ήμουν και να πιστεύω σε αυτό και σε τίποτα άλλο”, είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως “όταν ξεκίνησα να δουλεύω, το ιδανικό ομορφιάς ήταν πολύ αδύνατη, ξανθιά, ψηλή, χωρίς πολλές καμπύλες. Μεγάλωσα γύρω από γυναίκες με καμπύλες, οπότε δεν ήταν κάτι για το οποίο ντρεπόμουν. Είναι δύσκολο όταν σκέφτεσαι ότι ο κόσμος σε θεωρεί αστείο. Ωστόσο, επηρέασε τα πράγματα με έναν τρόπο που ποτέ δεν ήθελα”.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Μάλιστα, στο ντοκιμαντέρ κάνει εμφάνιση και ο αρραβωνιαστικός της και ηθοποιός Ben Affleck, με τον οποίο εκείνη την εποχή ήταν ξανα αρραβωνιασμένη. “Της είπα μια φορά: Δεν σε ενοχλεί αυτό; Και εκείνη μου απάντησε: “Είμαι Λατίνα, είμαι γυναίκα, το περίμενα”, δήλωσε ο Affleck.

Το ζευγάρι επανενώθηκε 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους και σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Lopez είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της πως το ότι έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρε, δεδομένου ότι και οι δυο βρίσκονται σε άλλη φάση ζωής και μπορούν επιτέλους να αφοσιωθούν ο ένας στον άλλον και στις οικογένειές τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments