Ελλάδα

Φυλακές Βόλου: Κρατούμενοι επιτέθηκαν σε δύο υπαρχιφύλακες και καταδικάστηκαν

Φυλακές Βόλου: Κρατούμενοι επιτέθηκαν σε δύο υπαρχιφύλακες και καταδικάστηκαν

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Επίθεση εναντίον δύο υπαρχιφυλάκων είχαν πραγματοποιήσει δύο κρατούμενοι των φυλακών στον Βόλο. Tο Μονομελές Πλημμελειοδικείο τούς έκρινε ένοχους και τούς επέβαλε ποινή 12 μηνών στον πρώτο και 4 μηνών στον δεύτερο, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Αντιμέτωποι με τις γροθιές και το μένος δύο κρατουμένων είχαν βρεθεί στις 26 Οκτωβρίου του 2018 στις φυλακές νέων Βόλου  δύο υπαρχιφύλακες με το Μονομελές Πλημμελειοδικείο να τους κρίνει ένοχους και να τους επιβάλει  ποινή 12 μηνών στον πρώτο και 4 μηνών στον δεύτερο, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Το επεισόδιο είχε γίνει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, e-thessalia.gr, στις φυλακές νέων του Βόλου, με τους κατηγορούμενους, έναν Μαροκινό 23 χρόνων και έναν συνομήλικό από τη Συρία, να απουσιάζουν από τη δίκη.

Το σκηνικό της εμπλοκής

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νεαροί βρίσκονταν, στον διάδρομο των φυλακών που οδηγεί στον προαύλιο χώρο, όταν ξέσπασε συμπλοκή μεταξύ των κρατουμένων του πρώτου και του δεύτερου θαλάμου των φυλακών. Τότε ο κρατούμενος από το Μαρόκο επιχείρησε να γρονθοκοπήσει υπαρχιφύλακα των φυλακών, ενώ ο κατηγορούμενος από τη Συρία επιχείρησε να χτυπήσει με σπασμένα τζάμια άλλον υπαρχιφύλακα. Βέβαια για καλή τους τύχη οι δυο υπαρχιφύλακες απέφυγαν τις επιθέσεις τους , με το Μονομελές Εφετείο να τους κρίνει ένοχους για απόπειρα σωματικής βλάβης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments