Trash

Survivor spoiler 17/6: Ο Εξολοθρευτής Σπύρος Μαρτίκας και η αποχώρηση του Ταλάντσεβ

Survivor spoiler 17/6: Ο Εξολοθρευτής Σπύρος Μαρτίκας και η αποχώρηση του Ταλάντσεβ

Πηγή Φωτογραφίας: Oneman

Survivor spoiler 17/6: Μία ακόμα αποχώρηση στον Άγο Δομίνικο

Στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor, η κόκκινη ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά το αγώνισμα και προηγήθηκαν 3-0. Η μπλε ομάδα αντέδρασε φέρνοντας το σκορ στο 4-3 τότε σειρά για να αγωνιστούν είχαν οι Τάλα και Νίκος.

Ο δεύτερος μετά από προσπάθεια να περάσει με μεγάλη ταχύτητα τα εμπόδια, χτύπησε στο κεφάλι πέφτοντας στο έδαφος, με τους πάντες να σοκάρονται. Αμέσως όλοι έτρεξαν κοντά του για να δουν αν χτύπησε τον ίδιο να σηκώνεται στη συνέχεια και να λέει πως είναι καλά και πως μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Ο αγώνας ανάμεσα στους παίκτες συνεχίστηκε από το σημείο που σταμάτησε και στο τέλος ο Τάλα πήρε τη νίκη κάνοντας το 5-3 για τους «κόκκινους».Τελικά, μετά από μέρες πήρα χάρη στη Μαίη την πολυπόθητη νίκη.

Η αποχώρηση του φαβορί

Ακόμα ένα συμβούλιο αποχώρησης παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του Survivor. Οι παίκτες που έχουν απομείνει στο νησί, συναντήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού για να μάθουν ποιος ή ποια θα αποχωρήσει αυτήν την εβδομάδα.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ένα από τα μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού.

Από την άλλη, ο «εξολοθρευτής» Σπύρος Μαρτίκας, θα παραμείνει για άλλη μια εβδομάδα, έχοντας καταφέρει να διώξει 11 αντιπάλους!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments