Nέα της αγοράς

Trade Estates: Επτά νέα retail parks θα διαθέτει, η ΑΕΕΑΠ μέσα στα επόμενα τρία χρόνια

Trade Estates: Επτά νέα retail parks θα διαθέτει, η ΑΕΕΑΠ μέσα στα επόμενα τρία χρόνια

Πηγή Φωτογραφίας: Euro2day- Aftodioikisi

Η Trade Estates φιλοδοξεί να αποτελέσει την πρώτη εξειδικευμένη εταιρεία του κλάδου των ΑΕΕΑΠ επενδύοντας σε εμπορικά πάρκα και αποθηκευτικά κέντρα

Ούτε ένα ούτε δύο. Επτά νέα retail parks θα διαθέτει η Trade Estates, η ΑΕΕΑΠ του ομίλου Fourlis, μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, εάν το επενδυτικό πρόγραμμα ολοκληρωθεί επιτυχώς.

Πρόκειται για σειρά νέων εμπορικών πάρκων, που αναπτύσσονται σε Αττική, Πάτρα και Κρήτη, ενώ η Trade Estates θα προχωρήσει άμεσα στην εξαγορά ακόμη δύο retail parks σε ισάριθμες πόλεις της περιφέρειας. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τα εμπορικά πάρκα σε Ιωάννινα και Λάρισα, στα οποία λειτουργούν μάλιστα δύο μεσαίου μεγέθους ΙΚΕΑ.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και η McDonald’s θα είναι οι χρήστες και στο ακίνητο του Χαλανδρίου

Αναλυτικά, στο χαρτοφυλάκιο της Trade Estates, στο οποίο ήδη περιλαμβάνονται retail parks τόσο στην Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Άγιος Ιωάννης Ρέντη, Πειραιώς) όσο και στο εξωτερικό (Βουλγαρία και Κύπρος), θα προστεθούν 4 νέα σε Πάτρα, Ηράκλειο, Σπάτα και Χαλάνδρι (Δουκ. Πλακεντίας) όπου η ΑΕΕΑΠ έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία με την ολλανδική εταιρεία Ten Brinke Hellas αναπτύσσοντας από κοινού τα εν λόγω εμπορικά πάρκα.

Μόλις ολοκληρωθούν οι αναπτύξεις, τα εμπορικά πάρκα θα αποκτηθούν από την Trade Estates, όπως συνέβη με το retail park στη συμβολή των οδών Κηφισού και Πειραιώς, στο Μοσχάτο με χρήστες την ΑΒ Βασιλόπουλος, τη McDonald’s, LC Waikiki, Μουστάκας, καθώς και το πρώτο κατάστημα της πολωνικής αλυσίδας Pepco.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments