Πολιτισμός

Μέριλιν Μονρόε: Κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ για την ζωή της με τίτλο BLONDE

Μέριλιν Μονρόε: Κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ για την ζωή της με τίτλο BLONDE

Πηγή Φωτογραφίας: The Telegraph

Μέριλιν Μονρόε: Η Άνα Ντε Άρμας θα υποδηθεί την γυναίκα σταρ

Αν υπάρχει μία κινηματογραφική παραγωγή του Netflix που περιμένουν όλοι να δουν φέτος, αυτή είναι το Blonde με την Άνα Ντε Άρμας στον ρόλο της Μέριλιν Μονρόε. Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο της Τζόις Κάρολ Όουτς, το οποίο θολώνει τα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, επιχειρώντας μια πραγματεία πάνω στο φαινόμενο Μέριλιν. Στο βιβλίο (και στην ταινία) οι διάσημοι εραστές της δεν εμφανίζονται με τα ονόματά τους αλλά με την ιδιότητά τους – ο Συγγραφέας, ο πρώην Αθλητής και ούτω καθεξής.

View this post on Instagram

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Άντριου Ντόμινικ, υπεύθυνος για την ελεγεία του Assasination of Jesse James, αλλά και για τη δημαγωγία του Killing Them Softly

Ο Ντόμινικ υποστηρίζει ότι το Blonde είναι μία από τις 10 καλύτερες ταινίες που γυρίστηκαν ποτέ – μια μετριοπαθής δήλωση- και παλεύει από το 2019 με την πλατφόρμα του Netflix για το τελικό cut της ταινίας. Λέγεται ότι πρόκειται για μια πολύ ακατάλληλη και άγρια ταινία, η οποία, παρά τις αντίθετες προσπάθειες της πλατφόρμας, θα προβληθεί τελικά ακριβώς όπως την οραματίστηκε ο Ντόμινικ.

Το πρώτο τρέιλερ μας δίνει μια πρώτη γεύση της Ντε Άρμας ως Μέριλιν – όταν γελά μπροστά στον καθρέφτη, νιώθεις σαν να επέστρεψε το φάντασμα του κινηματογραφικού ειδώλου για να αφηγηθεί την ιστορία του. Η ταινία θα ανέβει στην πλατφόρμα στις 23 Σεπτεμβρίου, κάτι που ίσως να αποτελεί ένδειξη για την παρουσία της στο πρόγραμμα του επερχόμενου φεστιβάλ Βενετίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments