Ειδήσεις

Ρόδος: Αφέθηκε ελεύθερη η γυναίκα που παρέσυρε με αυτοκίνητο την πεθερά της

Ρόδος: Αφέθηκε ελεύθερη η γυναίκα που παρέσυρε με αυτοκίνητο την πεθερά της

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Θα οδηγηθεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου του νησιού στις 21 Οκτωβρίου 2022.

Ελεύθερη αφέθηκε η γυναίκα που παρέσυρε με το αυτοκίνητό της την πεθερά της στη Ρόδο, ωστόσο θα οδηγηθεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου του νησιού στις 21 Οκτωβρίου 2022.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, η δράστιδα «επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε συγγενικό της πρόσωπο, που προσπαθούσε να εμποδίσει τη διαφυγή της, με αφορμή μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές».

Να σημειωθεί, ότι η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Η συλληφθείσα, σύμφωνα με την «Ροδιακή», συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου όπου της ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη (αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα) και αφέθηκε ελεύθερη.

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου 42χρονη γυναίκα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, η δράστιδα επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε την πεθερά της, με αφορμή μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, με την 42χρονη να αναμένεται ναοδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Να σημειωθεί, ότι η τραυματισθείσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου της παρασχέθηκαν ο πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

astynomia-1

Το χρονικό των οικογενειακών διαφορών

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας και σύζυγος της 42χρονης ηλικίας 51 ετών άσκησε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και με προσωρινή διαταγή την 14η Μαϊου 2022 εξασφάλισε την επιμέλεια των παιδιών, με την επίκληση του ισχυρισμού ότι η μητέρα και το περιβάλλον της είναι βίαιη έναντι του 13χρονου παιδιού, ενώ η 42χρονη μητέρακαταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο την περασμένη Τετάρτη σε ποινή φυλάκισης 4 μηνών με 3ετή αναστολή για παραβίαση της προσωρινής διαταγής, με τον πατέρα να ισχυρίζεται ότι δελεάζει το 6χρονο κορίτσι και δημιουργεί συνθήκες ώστε να μην θέλει να μείνει μαζί του.

Οι καταγγελίες του πατέρα

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής, με τον σύζυγο της 42χρονης να βρίσκεται στην εργασία του και τον 6χρονο γιος του με την γιαγιά του εντός της οικίας που διέμεναν, όταν δύο παιδιά μετέβησαν στο σπίτι και  ζήτησαν από τον 6χρονο να τους ακολουθήσει για παιχνίδι στην αυλή.

Από την πλευρά του ο πατέρας υποστηρίζει,  ότι η εν διαστάσει σύζυγος του δημιούργησε ψεύτικο επεισόδιο προκειμένου να αποδείξει ότι η φύλαξη του παιδιού ήταν πλημμελής.

Η 68χρονη γιαγιά του ανήλικου παιδιού, όταν διαπίστωσε ότι το παιδί έφυγε από το σπίτι, έτρεξε σε κοντινή απόσταση, όπου και το βρήκε εντός του ΙΧ της μητέρας του. Μάλιστα προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο, προκειμένου να εμποδίσει την διαφυγή της 42χρονης με και σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν η 42χρονη  ανέπτυξε ταχύτητα και την παρέσυρε, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της στο κεφάλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments