Ελλάδα

Θύμιος Μπουγάς: Οι πρώτες εικόνες του 39χρονου στο νοσοκομείο [vid]

Θύμιος Μπουγάς: Οι πρώτες εικόνες του 39χρονου στο νοσοκομείο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Patrisnews

Θύμιος Μπουγάς: Μετά από 46 μέρες εξαφάνισης και αναζήτησης από όλες τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές, αλλά και την κινητοποίηση του απλού κόσμου, ο Θύμιος Μπουγάς βρέθηκε υγιής στον Πύργο

Μετά από 46 μέρες εξαφάνισης και αναζήτησης από όλες τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές, αλλά και την κινητοποίηση του απλού κόσμου, ο Θύμιος Μπουγάς βρέθηκε υγιής στον Πύργο και αυτή η υπόθεση έκλεισε με τον καλύτερο θετικό και δυνατό τρόπο.

Πριν λίγες ώρες, το απόγευμα του Σαββάτου, μπήκε τέλος στο θρίλερ με την αναζήτηση του 39χρονου άνδρα ο οποίος αγνοούνται από τις 11/5. Ο ίδιος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και καταθέτει.

Λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου [18/6] ο Θύμιος Μπουγάς μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, από την Αστυνομική Διεύθυνση της Ηλείας.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών για την ανεύρεση του 39χρονου οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, αξιοποιώντας πληροφορίες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, εντόπισαν τον άνδρα σε ακατοίκητο σπίτι, στον Πύργο της Ηλείας. Επίσης, για τον εντοπισμό του 39χρονου ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες κάτοικοι τον είχαν δει να ψάχνει στους κάδους κοντά στο σημείο των εγκαταστάσεων των υπηρεσιών πρόνοιας του δήμου Πύργου, με την ΕΛ.ΑΣ και την ΟΠΚΕ να ερευνούν εκ νέου σήμερα το απόγευμα και να καταφέρνουν να τον εντοπίσουν και να τον μεταφέρουν στο Αστυνομικό Τμήμα.

thimios1-1200x592

Το διαρκές μπούλινγκ

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής 29/4 προς ξημερώματα Σαββάτου 30/4  νεαροί είχαν κάνει κυριολεκτικά τη ζωή «κόλαση» όχι μόνο τραμπουκίζοντάς τον και τρομοκρατώντας, πετώντας βεγγαλικά έξω από το σπίτι που έμενε και παρουσιάζοντάς τον ως μανιακό που κυνηγά αθώους πολίτες με ένα τσεκούρι.

Από την πλευρά του ο Θύμιος πήγε σε αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει βοήθεια αλλά όπως φαίνεται οι Αρχές δεν του έδωσαν τη δέουσα σημασία, με τα ίχνη του να χάνονται από εκείνη την ημέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments