Lifestyle

Goldie Hawn – Kurt Russell: Διακοπές στην Ελλάδα και στην όμορφη Σκιάθο

Goldie Hawn – Kurt Russell: Διακοπές στην Ελλάδα και στην όμορφη Σκιάθο

Πηγή Φωτογραφίας: News Post US Zero- Blikk.hu- Hello Magazine

Goldie Hawn – Kurt Russell:Το διάσημο ζευγάρι φωτογραφήθηκε στο σκάφος του να απολαμβάνει τη θάλασσα.

Η Goldie Hawn και ο Kurt Russell συνηθίζουν κάθε καλοκαίρι να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα αφού έχουν βρει τον δικό τους καλοκαιρινό παράδεισο στη Σκιάθο. Το διάσημο ζευγάρι του Hollywood που συχνά κάνει διακοπές στη χώρα μας και με την οικογένεια της Kate Hudson, φωτογραφήθηκε και φέτος στην Ελλάδα.

Η 76χρονη ηθοποιός και ο 71χρονος σταρ απόλαυσαν τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα από το σκάφος τους ενώ έκαναν ηλιοθεραπεία και πέρασαν χαλαρές στιγμές. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Hawn να φοράει ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό, δες τις φωτογραφίες εδώ, και τον Russell να οδηγεί το σκάφος, δες τη φωτογραφία εδώ.

Σε μια άλλη φωτογραφία, δες εδώ, το διάσημο ζευγάρι κάνει βόλτες στους δρόμους του νησιού και κάθεται μαζί χαμογελώντας και απολαμβάνοντας το ελληνικό τοπίο

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 30 χρόνια και δεν έχει παντρευτεί. Είχαν γνωριστεί στην ταινία ‘The One and Only, Genuine, Original Family Band’ το 1968 αλλά έκαναν σχέση πολλά χρόνια αργότερα το 1983 όταν συνεργάστηκαν ξανά στην ταινία ‘Swing Shift’.

Όταν τους είχαν ρωτήσει ποιο είναι το μυστικό τους για μια επιτυχημένη σχέση μετά από τόσα χρόνια, είχαν πει ότι δεν υπάρχει μυστικό. “Απλά θέλετε και οι δύο να είστε μαζί” είχε πει η Goldie, εξηγώντας και ο Russell με τη σειρά του ότι “πρέπει να θέλετε να είστε μαζί. Υπάρχουν τα πάνω και τα κάνω. Αλλά στο τέλος της μέρας πως το εξηγείς; Είναι η αγάπη”.

Το ζευγάρι μεγάλωσε μαζί τον γιο του Russell, Boston, και τα παιδιά της Goldie, Oliver και Kate Hudson, καθώς και τον γιο που απέκτησαν μαζί, τον Wyatt Russell. Η Hudson, μάλιστα, σε ένα αφιέρωμα για τον πατριό της ανήμερα της ημέρας του πατέρα είχε γράψει: “Ο μεγάλος πιστός προστάτης μας. Ο αυθεντικός καπετάνιος. Ο άγριος εξερευνητής πατέρας. Από τις ελεύθερες πτώσεις από ελικόπτερο, τα μηχανάκια, την ιππασία, τους αγώνες με ταχύπλοα, μια παιδική ηλικία και μια ενήλικη ζωή με περιπέτειες. Ο μπαμπάς πάντα κάνει τη ζωή διασκεδαστική. Πάντα θέλει να εξερευνά, πάντα έτοιμος να ζήσει την καλή ζωή με την οικογένειά του. Αυτός είναι ένας καταπληκτικός πατέρας”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments