Ελλάδα

Κρήτη: Συναγερμός στις Αρχές για εξαφάνιση 80χρονης τουρίστριας στην Ιεράπετρα

Κρήτη: Συναγερμός στις Αρχές για εξαφάνιση 80χρονης τουρίστριας στην Ιεράπετρα
Από εκείνο το σημείο οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνες από ξηρά και θάλασσα με τη συνδρομή ανδρών του λιμεναρχείου με πλωτά σκάφη, αστυνομίας, εθελοντών του ελληνικού ερυθρού σταυρού και Σαμαρειτών, με τη γυναίκα δυστυχώς να αναζητείται έως και αυτή τη στιγμή.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές από το βράδυ της Κυριακής, καθώς έως και σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό μιας 80χρονης τουρίστριας, τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν ενώ βρισκόταν με το σύζυγο της σε παραλία της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, και με τα έως τώρα δεδομένα, το ζευγάρι κάθισε στις ξαπλώστρες με αποτέλεσμα να τους πάρει ο  και τους πήρε ο ύπνος.

Όταν ξύπνησε o σύζυγός της, αντιλήφθηκε ότι η 80χρονη δεν ήταν δίπλα του και άρχισε να την αναζητά. Δεν κατόρθωσε να την εντοπίσει και άμεσα  ειδοποίησε τις Αρχές για την εξαφάνιση της συζύγου του. Από εκείνο το σημείο οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνες από ξηρά και θάλασσα με τη συνδρομή ανδρών του λιμεναρχείου με πλωτά σκάφη, αστυνομίας, εθελοντών του ελληνικού ερυθρού σταυρού και Σαμαρειτών, με τη γυναίκα δυστυχώς να αναζητείται έως και αυτή τη στιγμή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments