Ελλάδα

Πάτρα: Ημέρα εξελίξεων – Εν αναμονή του πορίσματος καταθέτουν σήμερα οι γονείς της Πισπιρίγκου

Πάτρα: Ημέρα εξελίξεων – Εν αναμονή του πορίσματος καταθέτουν σήμερα οι γονείς της Πισπιρίγκου

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Το πόρισμα που ρίχνει φως στα αίτια θανάτου των παιδιών θα κατατεθεί στο εισαγγελέα από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκο Καρακούκη

Εξελίξεις αναμένονται σήμερα στο θρίλερ της Πάτρας, που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σήμερα αναμένεται να καταθέσουν στους άνδρες του κλιμακίου του τμήματος Ανθρωποκτονιών που βρίσκεται στην Πάτρα, το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η μητέρα της, Ελένη Λεγάτου, ο πατέρας της Ανδρέας Πισπιρίγκος, ο πατριός της 33χρονης, αλλά και η αδερφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Υπενθυμίζεται, ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας και πατέρας των τριών παιδιών Μάνος Δασκαλάκης έχει καταθέσει ήδη, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με τον πατέρα του. Οι καταθέσεις τους δόθηκαν στο Ανθρωποκτονιών, στην Αθήνα.

Σήμερα στον εισαγγελέα το πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Σήμερα εξάλλου αναμένεται να κατατεθεί από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκο Καρακούκη, το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Το πόρισμα σε συνδυασμό με τις καταθέσεις που πρόκειται να δοθούν, αναμένεται να βάλει τέλος στο θρίλερ των θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Δεν αποκλείεται αφού παραδοθεί το πόρισμα στον εισαγγελέα να ασκηθούν συμπληρωματικές διώξεις περιλαμβάνοντας κι άλλα άτομα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments