Ελλάδα

Στην Εισαγγελία το ιατροδικαστικό πόρισμα – Τι έδειξε για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Στην Εισαγγελία το ιατροδικαστικό πόρισμα – Τι έδειξε για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Κατατέθηκε το πόρισμα Καρακούκη - Καλόγρια για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται το ιατροδικαστικό πόρισμα που ρίχνει οριστικά φως στα αίτια θανάτου των δύο παιδιών από την Πάτρα της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη.

Κατατέθηκε το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρια για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας . Οι έμπειροι ιατροδικαστές Καρακούκη – Καλόγρια μέσα από το φωτογραφικό υλικό, τους ιατρικούς φακέλους των δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας. τις εκθέσεις θανάτου που συνέταξαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Τσιόλα και Χριστίνα Τσάκωνα και φυσικά τις νέες τοξικολογικές εξετάσεις της ομάδας του καθηγητή Νικόλαου Ράικου, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα δύο παιδιά είχαν ασφυκτικό θάνατο.

Μετά τις εξελίξεις αυτές δεν αποκλείεται η άσκηση επιπλέον ποινικών διώξεων που είτε θα αφορούν στην ίδια τη Ρούλα Πισπιρίγκου, που είναι ήδη προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, είτε σε άλλα πρόσωπα.

Καταθέσεις μελών της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σήμερα εξάλλου, ανοίγει ο γύρος των καταθέσεων από μέλη της οικογένειας Πισπιρίγκου, ενώ την περασμένη εβδομάδα κατέθεσε ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης.

Για κατάθεση έχουν κληθεί μητέρα της, Ελένη Λεγάτου, ο πατέρας της Ανδρέας Πισπιρίγκος, ο πατριός της 33χρονης, αλλά και η αδερφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments