Focus

Ο Χιου Τζάκμαν έβαλε πωλητήριο στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη για 38,9 εκατομμύρια δολάρια

Ο Χιου Τζάκμαν έβαλε πωλητήριο στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη για 38,9 εκατομμύρια δολάρια

Πηγή Φωτογραφίας: Telva- Daily Mail

Ο Χιου Τζάκμαν και η σύζυγός του, Deborra-Lee Furness, αγόρασαν την κατοικία το 2008

Ο δύο φορές βραβευμένος με Tony ηθοποιός Χιου Τζάκμαν πρωταγωνιστεί αυτή τη στιγμή μαζί με τον Σάτον Φόστερ σε μια αναβίωση του «The Music Man» στο Μπρόντγουεϊ  βέβαια μας εντυπωσιάζει και εκτός Μπρόντγουεϊ. Το  διαμέρισμα του στο West Village έβαλε πωλητήριο για 38,9 εκατομμύρια δολάρια. Ο ηθοποιός και η σύζυγος των X-Men και Les Miserables, Deborra-Lee Furness, μεγάλωσαν τα δύο τους παιδιά σε αυτή την κατοικία στη Νέα Υόρκη και το αγόρασαν με πέντε υπνοδωμάτια για 21 εκατομμύρια δολάρια το 2008.

Το σπίτι των 11.000 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται σε ένα boutique condo κτίριο Meier South Tower, το οποίο καταλαμβάνει τον όγδοο, τον ένατο και τον 10ο όροφο του κτηρίου. Το σπίτι διαθέτει μια κομψή λευκή σκάλα που συνδέει κάθε όροφο και αιχμαλωτίζει τους επισκέπτες με τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή – παρέχοντας μια εκπληκτική θέα στον ποταμό Hudson.

Ο 10ος όροφος είναι αποκλειστικά μια κύρια σουίτα υπνοδωματίου, η οποία περιλαμβάνει στούντιο, χώρο γυμναστικής και μπάνιο

Ο 8ος όροφος φιλοξενεί τα άλλα τέσσερα υπνοδωμάτια, μια αίθουσα αναψυχής και μια βιβλιοθήκη/δωμάτιο επισκεπτών. Μια μεγάλη τραπεζαρία βρίσκεται στον ένατο όροφο, καθώς και ένα γραφείο στο σπίτι και μια επαγγελματική γκουρμέ κουζίνα με μαρμάρινους πάγκους, καθίσματα στο μπαρ πρωινού και θέα στο Hudson.

Το σαλόνι διπλού ύψους της κατοικίας παρέχει τεράστιο όγκο χώρου, ιδανικό για διασκέδαση. Η θέα στο Άγαλμα της Ελευθερίας, οι βάρκες στο ποτάμι και τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα είναι μοναδικά στο είδος τους. Το κτήριο περιλαμβάνει γυμναστήριο, θυρωρό πλήρους απασχόλησης και θυρωρό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments