Πολιτισμός

Η Prada παρουσίασε την κολεξιόν της στη Shanghai μετά το Lockdown

Η Prada παρουσίασε την κολεξιόν της στη Shanghai μετά το Lockdown

Πηγή Φωτογραφίας: PROfashion -Jing Daily- Dubai Chronicle

Η Prada έγινε ο πρώτος οίκος που έκανε μια φυσική εκδήλωση στη Σαγκάη αφότού η πόλη άνοιξε ξανά μετά από ένα δίμηνο lockdown

Η Prada έγινε ο πρώτος οίκος που έκανε μια φυσική εκδήλωση στη Σαγκάη αφότού η πόλη άνοιξε ξανά μετά από ένα δίμηνο lockdown. Τοπικοί συντάκτες, influencers και VIPs μαζεύτηκαν γύρω από μια αίθουσα προβολών στην Prada Rongzhai, την ανακαινισμένη έπαυλη του οίκου στο κέντρο της Σαγκάης, καθώς παρουσιάζε ξανά την ανοιξιάτικη ανδρική συλλογή Prada του 2023 από το Μιλάνο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τρεις εβδομάδες μετά την άρση των μέτρων αποκλεισμού από την πόλη. Η Σαγκάη εξακολουθεί να λειτουργεί με μια προσέγγιση μηδενικής ανοχής για τον COVID-19. Ο οικονομικός κόμβος ανέφερε 13 περιπτώσεις την Κυριακή. Τα καταστήματα μπορούν να λειτουργούν με 75 τοις εκατό χωρητικότητα, ενώ η εστίαση στο εστιατόριο δεν λειτουργεί.

Σύμφωνα με τους καλεσμένους στην προβολή, ο οίκος προσκάλεσε 80 άτομα στην εκδήλωση

«Ήταν μια συγκέντρωση «less is more»», είπε η Leaf Greener με έδρα τη Σαγκάη. «Υπήρχαν ποτά και finger food που προσφέρθηκαν μετά την προβολή, ήταν απλό αλλά παρόλα αυτά εξαιρετικό», είπε.

Η εκδήλωση ήταν μια απογυμνωμένη έκδοση της συνηθισμένης εκδήλωσης προβολής της, που συχνά ενσωματώνει λεπτομέρειες ρύθμισης της εκπομπής του Μιλάνου που σχεδιάστηκε από την OMA. Η Prada φιλοξένησε την πρώτη της εκδήλωση προβολής στη Σαγκάη τον Οκτώβριο του 2020 για την πρώτη σεζόν του Raf Simon ως συν-δημιουργός, με 180 επισκέπτες.

Η μάρκα διπλασίασε την Κίνα για την άνοιξη του 2022, κάνοντας ταυτόχρονες εκθέσεις στο Μιλάνο και τη Σαγκάη, παρουσιάζοντας ακριβώς την ίδια συλλογή που εμφανίζεται σε διαφορετικά μοντέλα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments