Focus

Ο Jonah Hill αγοράζει Malibu Beach House για 15,5 εκατομμύρια δολάρια

Ο Jonah Hill αγοράζει Malibu Beach House για 15,5 εκατομμύρια δολάρια

Πηγή Φωτογραφίας: Nine- Highsnobiety

Αυτή είναι η δεύτερη ιδιοκτησία του Jonah Hill στη γειτονιά του Malibu

Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο αφότου πήρε ένα σπίτι 9 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαλιμπού, ο Jonah Hill αποκτά ένα άλλο υπέροχο σπίτι στην ίδια ακριβώς γειτονιά. Το νέο σημείο του ηθοποιού This Is the End βρίσκεται στην περιφραγμένη κοινότητα της Αποικίας του Μαλιμπού, η οποία προσφέρει θέα στον ωκεανό και φιλοξενεί A-listers όπως ο Tom Hanks και η Bette Midler. Σε αντίθεση με το άλλο σπίτι του Hill στη γειτονιά, αυτό βρίσκεται στην πλευρά του ωκεανού και προσφέρει θέα ακριβώς πάνω στην χρυσαφένια άμμο.

Άρωμα Ελλάδας

Ενώ το πρώτο σπίτι που αγόρασε ο Hill στη γειτονιά ήταν σύγχρονο και είχε λευκές επενδύσεις από γυψομάρμαρο που θυμίζουν  Ελλάδα, το νέο του απόκτημα είναι λίγο πιο παλιό. Χτισμένο τη δεκαετία του 1930, το νέο σπίτι είναι πιο παραδοσιακό και διαθέτει γυψοσανίδες και ξύλινα βότσαλα, αναφέρει η Dirt. Είναι τριώροφο και διαθέτει γκαράζ δύο αυτοκινήτων, καθώς και δρόμο από τούβλα με περιφραγμένη είσοδο.

Πολλά από τα δωμάτια διαθέτουν οροφές από φυσικό ξύλο, κάτι που βοηθάει ολόκληρο το σπίτι να έχει την αίσθηση της φύσης. Πολλά από τα δωμάτια διαθέτουν θολωτές οροφές και θέα στον ωκεανό. Ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του σπιτιού είναι το μπαλκόνι με θέα στον ωκεανό που είναι προσβάσιμο μέσω της κύριας σουίτας, η οποία διαθέτει μπάνιο με διπλούς νιπτήρες και ντους ψιλής βροχής, καθώς και δωμάτιο-ντουλάπα. Αυτό το σπίτι είναι σίγουρα μια όμορφη προσθήκη στο εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ακινήτων του Hill.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments