Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Έγιναν γνωστές οι ημέρες και οι ώρες για τις αναμετρήσεις με τη Λέφσκι Σόφιας

ΠΑΟΚ: Έγιναν γνωστές οι ημέρες και οι ώρες για τις αναμετρήσεις με τη Λέφσκι Σόφιας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

ΠΑΟΚ: Η UEFA γνωστοποίησε τις ημέρες και τις ώρες που θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφιας για το Β' προκριματικό γύρο του Conference League

Η UEFA γνωστοποίησε τις ημέρες και τις ώρες που θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφιας για το Β’ προκριματικό γύρο του Conference League.

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 21 Ιουλίου στο “Γκιόργκι Ασπαρούχοφ” και θα ξεκινήσει στις 20:00 ενώ μια εβδομάδα αλλά και μισή ώρα αργότερα (28/7, 20:30) θα γίνει η σέντρα στον επαναληπτικό της Τούμπας.

Η αντίπαλος του «Δικεφάλου» είναι η μία από τις δύο παραδοσιακές δυνάμεις του βουλγαρικού ποδοσφαίρου (μαζί με την ΤΣΣΚΑ), αλλά τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε κάμψη. Πριν από ακριβώς ένα μήνα (15/5), νίκησε 1-0 την «αιώνια» αντίπαλό της και κατέκτησε για 26η φορά το κύπελλο, πανηγυρίζοντας ένα τρόπαιο για πρώτη φορά μετά το 2009, χρονιά κατά την οποία κατέκτησε το 26ο -και τελευταίο μέχρι σήμερα- πρωτάθλημα της ιστορίας της. Στη λίγκα τερμάτισε τέταρτη με 52 βαθμούς, πολύ μακριά από την πρωταθλήτρια Λουντογκόρετς (79β.).

paok-pao-2

Και τα δύο ματς με την Γκόμελ στη Θεσσαλονίκη

Η κοινή θέληση των δύο συλλογών, έγινε πράξη από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Οι αναμετρήσεις του Άρη με την Γκόμελ θα διεξαχθούν αμφότερες στη Θεσσαλονίκη.

Η UEFA είχε προ ημερών αλλάξει την έδρα του πρώτου αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 21 Ιουλίου στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (21:00) παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες. Σήμερα, έκανε γνωστό πως και ο επαναληπτικός θα γίνει στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα, αλλά στις 27 Ιουλίου και κεκλεισμένων των θυρών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments