Focus

Καμίλ Βάσκεζ: Η δικηγόρος της δίκης του αιώνα μετατράπηκε σε σταρ χάρη στον Τζόνι Ντεπ

Καμίλ Βάσκεζ: Η δικηγόρος της δίκης του αιώνα μετατράπηκε σε σταρ χάρη στον Τζόνι Ντεπ
Καμίλ Βάσκεζ: Περιζήτη έχει γίνει η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ μετά την δίκη

Πηγές είπαν στην The Post, ότι η 37χρονη δέχεται προσφορές από το Hollywood, αλλά και από δικηγορικά γραφεία που δίνουν «μάχη» για να την εντάξουν στο δυναμικό τους, μετά την δικαστική απόφαση που επιδίκασε στον 58χρονο ηθοποιό αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων.Η δικηγόρος μετατράπηκε σε σταρ κατα την διάρκεια της δίκης – σίριαλ, η οποία και μεταδώθηκε ζωντανά. Ειδικά οι θαμαστές του Ντεπ λάτρεψαν την Καμίλ αφού «στρίμωξε» για τα καλά την Άμπερ Χερντ.

View this post on Instagram

A post shared by & (@camille_jhonny)

Η ηθοποιός Άμπερ Χερντ δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας, όπως έκρινε σήμερα αμερικανικό δικαστήριο, βάζοντας τέλος στην πολύκροτη δίκη που έφερε στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής των δυο σταρ του Χόλιγουντ.

Οι fans υπέθεσαν επίσης ότι η δικηγόρος μπορεί να βγαίνει με τον Ντεπ, μια φήμη που γρήγορα καταρρίφθηκε, αφού φωτογραφήθηκε μετά τη δίκη με τον σύντροφό της Edward Owen.

Πηγές του κλάδου συμπλήρωσαν ότι οι πόρτες ανοίγουν τώρα για τη Βάσκεζ – και είναι απλώς δίκης της επιλογής

«Οι πράκτορες ταλέντων περιτριγυρίζουν τώρα την Καμίλ επειδή αναγνωρίζουν ότι είνα μια έξυπνη, έμπειρη δικηγόρος της οποίας η εντυπωσιακή απόδοση κατά τη διάρκεια της δίκης την ώθησε σε ένα σπάνιο επίπεδο ορατότητας», είπε μια πηγή. «Και το γεγονός ότι είναι έγχρωμη γυναίκα είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα».

Η Βάσκεζ και οι συνάδελφοί της έπεισαν επιτυχώς το δικαστήριο ότι η Χερντ δυσφήμησε τον Ντεπ και στις τρεις κατηγορίες που ασκήθηκαν εναντίον της ηθοποιού επειδή έγραψε σε ένα άρθρο της Washington Post του 2018 ότι ήταν «ένα δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπούσε την ενδοοικογενειακή κακοποίηση».

Από τότε που ολοκληρώθηκε η δίκη την Τετάρτη, η Βάσκεζ έχει επίσης λάβει προσφορές από τηλεοπτικά δίκτυα και κανάλια. «Η Καμίλ είναι αναμφισβήτητα μια εξαιρετική φωνή για να σταθμίσει νομικά ζητήματα και τα δίκτυα φυσικά θέλουν να μιλήσουν μαζί της», είπε ένα πρώην στέλεχος δικτύου.

Παρά το γεγονός ότι ηγείται της υπόθεσης μαζί με τον τον δικηγόρο Ben Chew η Βάσκεζ παραμένει συνεργάτης στο υψηλού προφίλ δικηγορικό γραφείο Brown Rudnick, αν και ο διάσημος δικηγόρος Judd Burstein πιστεύει ότι «θα γίνει συναίτερος σύντομα»..

Η Camille Vasquez πήρε το πτυχίο της με άριστα από το Πανεπιστήμιο South California και συνέχισε τις σπουδές της στη νομική σχολή Southwestern απ’ όπου πήρε πτυχίο το 2010. Και πριν ακόμα λάβει μέρος στη δίκη του Johnny Depp, είχε κερδίσει τον τίτλο «Αυτή που πρέπει να παρακολουθήσεις» στη λίστα The Best Lawyers In America για την περίοδο 2021 – 2022.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments