Lifestyle

Bill Cosby: Καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση εις βάρος ανήλικης

Bill Cosby: Καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση εις βάρος ανήλικης

Πηγή Φωτογραφίας: BBC

Bill Cosby: Το περιστατικό συνέβη στην έπαυλη του Playboy το 1975.

Ο Bill Cosby κακοποίησε σεξουαλικά ένα 16χρονο κορίτσι στην έπαυλη του Playboy  το 1975, όπως αποφάνθηκε από τους  ενόρκους την Τρίτη μετά από μια πολιτική δίκη σχεδόν ενός μήνα. Οι ένορκοι στην κομητεία του Λος Άντζελες αποφάνθηκαν υπέρ της Judy Huth, η οποία είναι τώρα 64 ετών, επιδικάζοντάς της με 500.000 δολάρια ως νομική ήττα για τον άλλοτε αγαπημένο κωμικό και αστέρι του The Cosby Show.

Οι ένορκοι διαπίστωσαν ότι ο Κόσμπι προκάλεσε σκόπιμα επιβλαβή σεξουαλική επαφή με την Χουθ. Η απόφαση ολοκληρώνει μία από τις τελικές εναπομείνασες νομικές αξιώσεις κατά του 84χρονου Κόσμπι, τον οποίο περισσότερες από 50 γυναίκες έχουν κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση.Οι δυο τους είχαν γνωριστεί σε ένα πάρκο του Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας. Ύστερα, ο Κόσμπι την προσκάλεσε σε ένα tennis club μαζί με μία φίλη της, όπου τους πρόσφερε αλκοόλ.

Έπειτα από αρκετά ποτά, ο Cosby τις κάλεσε και στην έπαυλη, ενώ τις είχε προειδοποιήσει να πουν στην είσοδο ότι είναι 19 χρονών, σε περίπτωση που τις ρωτήσει κάποιος. Κάποια στιγμή, η Judy Huth ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Όταν επέστρεψε, εκείνος την οδήγησε σε μία κρεβατοκάμαρα και της ζήτησε να κάτσει δίπλα του στο κρεβάτι. Όταν εκείνη το έκανε, ξεκίνησε να την αγγίζει χωρίς την έγκρισή της

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments