Διεθνή

Κίεβο: Χτυπήθηκε κτήριο κοντά σε σπίτι υπαλλήλου της Ελληνικής Πρεσβείας

Κίεβο: Χτυπήθηκε κτήριο κοντά σε σπίτι υπαλλήλου της Ελληνικής Πρεσβείας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Κίεβο: Κατά τη διάρκεια των βομβιστικών επιθέσεων των ρωσικών δυνάμεων στο Κίεβο, χτυπήθηκε κτίριο πλησίον της κατοικίας υπαλλήλου της Ελληνικής Πρεσβείας

Κατά τη διάρκεια των βομβιστικών επιθέσεων των ρωσικών δυνάμεων στο Κίεβο, χτυπήθηκε κτίριο πλησίον της κατοικίας υπαλλήλου της Ελληνικής Πρεσβείας, όπου άπαντες είναι καλά στην υγεία τους.

Συγκεκριμένα ο διπλωματικές πηγές αναφέρουν: «Σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια πυραυλικής επίθεσης εναντίον της πόλης του Κιέβου, χτυπήθηκε κτίριο πλησίον της κατοικίας υπαλλήλου της Ελληνικής Πρεσβείας. Το σύνολο των υπαλλήλων της Πρεσβείας είναι καλά στην υγεία τους».

Ουκρανία: Η Ρωσία έπληξε κέντρα εκπαίδευσης του ουκρανικού στρατού

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει χρησιμοποιήσει όπλα υψηλής ακρίβειας για να πλήξει κέντρα εκπαίδευσης του ουκρανικού στρατού στις περιφέρειες του Τσερνίχιβ, του Ζιτομίρ και του Λβιβ στην Ουκρανία, μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Νωρίτερα σήμερα η Ουκρανία ανακοίνωσε ότι ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν την πρωτεύουσα της χώρας, το Κίεβο.

Όπλα και κυρώσεις κατά της Ρωσίας ζητεί η Ουκρανία από τη G7

Περισσότερα όπλα και νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, ζήτησε από την ομάδα των G7 ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας, Νμίτρο Κουλέμπα μετά τις νέες πυραυλικές επιθέσεις της Μόσχας στο Κίεβο που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον πέντε άτομα.

Ο Κουλέμπα έκανε μάλιστα αναφορά στο 7χρονο κορίτσι που οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν από το εννιαόροφο κτίριο που επλήγη στην ουκρανική πρωτεύουσα.

kiev-1

«Αυτό το 7χρονο παιδί κοιμόταν ειρηνικά στο Κίεβο ως την στιγμή που ρωσικός πύραυλος Κρουζ ανατίναξε το σπίτι της. Πολλοί ακόμη σε όλη την Ουκρανία δέχονται πλήγματα. Η σύνοδος κορυφής της G7 θα πρέπει να απαντήσει με περισσότερες κυρώσεις στη Ρωσία και περισσότερα βαρέα όπλα για την Ουκρανία», αναφέρει ο Κουλέμπα σε μήνυμά του στο Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments