Ελλάδα

Πάτρα: Πώς αντέδρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την κλήση ως ύποπτη για τους φόνους της Μαλένας και της Ίριδας

Πάτρα: Πώς αντέδρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την κλήση ως ύποπτη για τους φόνους της Μαλένας και της Ίριδας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Πάτρα: H Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε κλήση από την εισαγγελία, μιας και είναι η μόνη ύποπτη για τη δολοφονία των κοριτσιών

Όπως αναμενόταν, από τα στοιχεία που προέκυψαν από τον τρόπο που πέθαναν τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκης, Μαλένας και Ίριδας, η Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε κλήση από την εισαγγελία, μιας και είναι η μόνη ύποπτη για τη δολοφονία των κοριτσιών.

Για αυτήν την εξέλιξη αναφέρθηκε ο δικηγόρος της 33χρονης Όθων Παπαδόπουλος αρχικά σημείωσε πως με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά «δεν διαψεύδεται κάτι από όσα μου έχει πει (σ.σ. η Ρούλα Πισπιρίγκου) από την αρχή».

Ο ίδιος επέμεινε στο γεγονός ότι η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν έχει ενημερωθεί επίσημα για το πόρισμα λέγοντας ότι «το περιμένουμε με ενδιαφέρον» ενώ πέταξε και το «καρφί» του αναρωτώμενος «τι σόι πόρισμα είναι αυτό που το έχει μάθει όλη η Ελλάδα και να μην έχουμε ενημερωθεί ακόμα εμείς;».

Περιγράφοντας τη «γραμμή» που θα ακολουθήσει η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε πως «όταν πάρουμε το πόρισμα θα το δούμε γραμμή-γραμμή με βάση τις αρχικές ιατροδικαστικές εκθέσεις».

Επανέλαβε, δε, ότι η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου παραμένει το «πάνε να μου φορτώσουν και τους άλλους των δύο παιδιών». «Εάν το πόρισμα είναι αυτό που ακούμε και βασίζεται σε αυτή τη λογική θα το αμφισβητήσουμε» κατέληξε ο δικηγόρος της 33χρονης.

Ως ύποπτη στον εισαγγελέα και για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας

Ως ύποπτη να δώσει εξηγήσεις για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας 3,5 ετών και της Ίριδας 6 μηνών, καλείται η Ρούλα Πισπιρίγκου από τους εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση.

Οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου διαβίβασαν ήδη παραγγελία προς το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ζητώντας να λάβουν κλήση ανωμοτί από την ήδη προφυλακισμένη μητέρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιοι αξιωματικοί, αναμένεται άμεσα -πιθανότατα και εντός της εβδομάδας- να μεταβούν στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται η 33χρονη προκειμένου να την ενημερώσουν και να της δώσουν προθεσμία ,ώστε η ίδια και οι συνήγοροί της να ενημερωθούν για τα στοιχεία της δικογραφίας και να προετοιμάσουν τις αναγκαίες εξηγήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments