Ελλάδα

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Τροποποίηση των δρομολογίων Λάρισα – Θεσσαλονίκη

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Τροποποίηση των δρομολογίων Λάρισα – Θεσσαλονίκη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω έργων στη σιδηροδρομική υποδομή, από την Παρασκευή 01/07/2022 και μέχρι νεωτέρας, επέρχονται τροποποιήσεις στα δρομολόγια Θεσσαλονίκη - Λάρισα - Θεσσαλονίκη

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω έργων στη σιδηροδρομική υποδομή, από την Παρασκευή 01/07/2022 και μέχρι νεωτέρας, επέρχονται οι κάτωθι τροποποιήσεις στα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Λάρισα – Θεσσαλονίκη:

1) Αμαξοστοιχία 1593, η οποία θα αναχωρεί από Θεσσαλονίκη στις 06:15 (5 λεπτά νωρίτερα).

2) Αμαξοστοιχία 1597, η οποία θα αναχωρεί από Θεσσαλονίκη στις 10:08 (5 λεπτά νωρίτερα).

3) Αμαξοστοιχία 2592, η οποία θα αναχωρεί από Λάρισα στις 16:50 (10 λεπτά αργότερα).

Αντίστοιχα, επηρεάζονται χρονικά όλες οι αφίξεις στους ενδιάμεσους σταθμούς και στον τερματικό.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: “Σε μόλις 3,5 ώρες η διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη το 2023”

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι έτοιμη για μεγάλες καινοτομίες στο χώρο των ελληνικών σιδηροδρόμων, καθώς ο νέος στόλος της των βαγονιών θα έχουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και οι ταξιδιώτες θα έχουν μία αίσθηση πολυτέλειας στο ταξίδι τους. Πιο συγκεκριμένα θα υπάρξουν αίθουσες αναμονής, με καταστήματα, εστιατόρια, καφέ και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Τρένα που θα «τρέχουν» με 200 χιλιόμετρα την ώρα

Ο στόχος του προέδρου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Dario Lo Bosco και του διευθύνοντα συμβούλου Maurizio Capotorto είναι η πλήρη αναβάθμιση των ελληνικών τρένων, με διάφορες καινοτόμες υπηρεσίες, όπως αυτή του «πόρτα- πόρτα» που θα παραλαμβάνουν τον επιβάτη από το κατώφλι του σπιτιού του και θα τον συνοδεύουν έως τον τελικό προορισμό.

Μάλιστα ένας από τους πρωταρχικούς τους στόχους είναι και η καθαρή ενέργεια και έτσι θα εφαρμόσουν βιώσιμα Μέσα Μεταφοράς, που θα συμβάλλουν στην πράσινη μετάβαση και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments