People

Σκύλος είδε παιδιά να αγοράζουν με χρήματα φαγητό και εκείνος έκανε το ίδιο με φύλλα

Σκύλος είδε παιδιά να αγοράζουν με χρήματα φαγητό και εκείνος έκανε το ίδιο με φύλλα

Πηγή Φωτογραφίας: boredpanda.com

Ο Negro ζει στο Diversified Technical Education Institute του Monterrey Casanare στην Κολομβία

Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας που μπορεί να διαφωνήσει με το γνωστό ρητό «τα λεφτά δεν φυτρώνουν στα δέντρα», ίσως, εκτός από αυτό το αξιολάτρευτο σκυλί. Ένας έξυπνος σκύλος ονόματι Negro κατάφερε να εξασφαλίσει για εκείνον λιχουδίες πληρώνοντας για αυτές με φύλλα.

Ο Negro ζει στο Diversified Technical Education Institute του Monterrey Casanare στην Κολομβία

Το αδέσποτο σκυλί υιοθετήθηκε από το προσωπικό και περιφέρεται ελεύθερα στην αυλή του σχολείου. Μερικές φορές οι μαθητές αγόραζαν μπισκότα στο τοπικό κατάστημα, αλλά μια μέρα ο έξυπνος σκύλος αποφάσισε ότι ήταν καιρός να σταματήσει να εκλιπαρεί για λιχουδιές επειδή είχε ένα καλύτερο σχέδιο. Μετά από προσεκτική παρατήρηση, αυτός ο σκύλος έκανε κάτι αδιανόητο. «Μια μέρα, αυθόρμητα, εμφανίστηκε με ένα φύλλο στο στόμα του, κουνώντας την ουρά του και αφήνοντας να γίνει γνωστό ότι ήθελε ένα μπισκότο», είπε η δασκάλα Angela Garcia Bernal στο The Dodo.

Έκπληκτη από την εξυπνάδα του σκύλου, δεν μπορούσε παρά να «πουλήσει» στον Νέγρο ένα μπισκότο. «Έρχεται για μπισκότα κάθε μέρα», είπε η Gladys Barreto, μια μακροχρόνια υπάλληλος καταστήματος, στο The Dodo. «Πάντα πληρώνει με ένα φύλλο. Είναι η καθημερινή του αγορά». Δεδομένου ότι τα ψεύτικα χρήματά του μεγαλώνουν κυριολεκτικά στα δέντρα, το προσωπικό του καταστήματος αποφάσισε να επιτρέψει στον Νέγρο να αγοράζει λιχουδιές μόνο δύο φορές την ημέρα.

Ο πιο έξυπνος σκύλος νέγρος άφησε τους πάντες άφωνους. «Όταν το πρωτοδείς, σχεδόν θέλεις να κλάψεις. Βρήκε έναν τρόπο να γίνει κατανοητός. Είναι πολύ έξυπνος», είπε η Bernal.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments