Trash

Survivor Spoiler 1/7: Αυτός είναι ο παίκτης που φεύγει από το συμβούλιο

Survivor Spoiler 1/7: Αυτός είναι ο παίκτης που φεύγει από το συμβούλιο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Survivor Spoiler 1/7: Η τελική τετράδα είναι γεγονός

Το φετινό Survivor σε λίγες μέρες ρίχνει αυλαία. Στο Γαλάτσι θα γίνει η διεξαγωγή του τελικού, με τους παίκτες που έχουν απομείνει στο νησί να ετοιμάζονται για τη μεγάλη βραδιά και την στέψη. Το βράδυ της Πέμπτης έδωσαν μαχή για την πρόκριση στην τελική τετράδα με τη Σταυρούλα και τον Στάθη να κοντραρίζονται στους ψήφους.

Ποιος θα είναι τελικά αυτός ή αυτή που θα κάνει το επόμενο βήμα για τη διεκδίκηση του τροπαίου; Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης που θα αποχωρήσει την Κυριακή από το Survivor είναι η Σταυρούλα.

Ο Στάθης Σχίζας, λοιπόν, θα δώσει μάχη με τον Αρη στον τελικό, εφόσον βέβαια ξεπεράσει και τα επόμενα εμπόδια για την πρόκρισή του στην ημιτελική φάση. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε ότι ο Στάθης Σχίζας, χτύπησε σε μια από τις προσπάθειές του και τέθηκε ουσιαστικά εκτός μάχης.Τραυματισμό στη διάρκεια του αγωνίσματος, ωστόσο, είχε και ο Άρης Σοϊλέδης. Μάλιστα, ο τρόπος που χτύπησε άφησε με το στόμα ανοιχτό άπαντες στο στίβο μάχης.Ο Άρης Σοϊλέδης, αν και τραυματίας, κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία. Έτσι, έγινε ο πρώτος παίκτης που εξασφάλισε την παρουσία του στα Live του Γαλατσίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments