Ελλάδα

Αιδηψός: Ευχάριστα για τη γάτα που κλώτσησε ο 30χρονος – Έγινε μαμά

Αιδηψός: Ευχάριστα για τη γάτα που κλώτσησε ο 30χρονος – Έγινε μαμά

Πηγή Φωτογραφίας: instagram

Το βίντεο της αποτρόπαιας πράξης με τον 30χρονο να κλωτσάει τη γάτα στη θάλασσα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, που έφτασε μέχρι τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο

Μητέρα σε δύο υγιέστατα γατάκια έγινε η ασπρόμαυρη γατούλα, η περιπέτεια της οποίας προκάλεσε σάλο, όταν την κλώτσησε 30χρονος στη θάλασσα, πριν από περίπου δύο μήνες.

Την περασμένη Πρωτομαγιά στην Αιδηψό, ένας 30χρονος προσπαθούσε να δελεάσει τη γατούλα με ένα ψάρι από την ταβέρνα όπου καθόταν με την παρέα του, την παρέσυρε και με κλωτσιά την έριξε στη θάλασσα. Μάλιστα το ίδιο επιχείρησε να κάνει και με μια δεύτερη γατούλα.

Το βίντεο της αποτρόπαιας πράξης ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, που έφτασε μέχρι τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Σήμερα, η γατούλα βρίσκεται στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας, στη βόρεια Εύβοια, και μάλιστα, έχει γίνει και μητέρα, καθώς απέκτησε δύο γατάκια με τον «Σοφοκλή»!«Είναι πια καλά στην υγεία της. Έγινε μανούλα και έχει δύο γατάκια», δήλωσε στην τοπική ιστοσελίδα GRTimes.gr η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας «Στέλλα» που φιλοξενεί τη γατούλα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments