Trash

Γονίδης: Sold out τα τραπέζια 800 ευρώ στη Δράμα

Γονίδης: Sold out τα τραπέζια 800 ευρώ στη Δράμα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Γονίδης: Η νέα Μύκονος είναι η Δράμα

Συναυλία πρώτης τάξης στήθηκε για τον Σταμάτη Γονίδη  στο γήπεδο Μικροχωρίου στη Δράμα. Τη συναυλία ήταν από την ποδοσφαιρική ομάδα «Άρης Μικροχωρίου» και όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής «στους καναπέδες υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση 800 ευρώ».

Ένας από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης μιλώντας στο Newsbeast είπε τα αληθηνά γεγονότα για τα όσα ακούγονται για την ελάχιστη κατανάλωση των 800 ευρώ στα μπροστινά τραπέζια ξεκαθαρίζοντας πως εκεί είναι ο χώρος των επίσημων της ομάδας και το επιτελείο. «Η τιμή της φιάλης ήταν στα 140 ευρώ και δεν ήταν υποχρεωτικό κάποιος να πάρει μπουκάλι ώστε να  σει τη συναυλία. Η είσοδος ήταν  στα 15 ευρώ και το ποτό στα  8 ευρώ»

Η ανακοίνωση της ομάδας: Η φιάλη δεν είναι αναγκαστική παρά μόνο στα πρώτα τραπέζια της εκδήλωσης

Η ομάδα του «Άρη Μικροχωρίου» το μεσημέρι της Πέμπτης (30/6) στη σελίδα του στο Facebook εξέδωσε ανακοίνωση – διευκρίνηση στην οποία παρουσιάζει τις τιμές που ισχύουν για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Σταμάτη Γονίδη.

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

«Ανακοίνωση, διευκρίνιση και διάψευση κακόβουλων δημοσιευμάτων προς το κοινό μετά την ανεξήγητη έκταση του θέματος για την συναυλία μας…

τιμή εισιτηρίου προπωλησης 13ευρώ τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ στην είσοδο τιμή φιάλης 140 ευρώ και δεν είναι αναγκαστική παρά μόνο στα πρώτα τραπέζια της εκδήλωσης τιμή ποτού 8 ευρώ Αυτές οι τιμές ισχύουν και ίσχυαν από την αρχή της εκδήλωσης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments