Ελλάδα

Πανεπιστημιούπολη: Αντιεξουσιαστές έριξαν μολότοφ στην έδρα της ΔΑΕΑ – 4 τραυματίες αστυνομικοί

Πανεπιστημιούπολη: Αντιεξουσιαστές έριξαν μολότοφ στην έδρα της ΔΑΕΑ – 4 τραυματίες αστυνομικοί

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Δεν έχει περάσει ούτε μία ημέρα από την καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ στο ΑΤ Ζωγράφου, όταν οι γνωστοί - άγνωστοι σε μία δύσκολη νύχτα για την ΕΛ.ΑΣ με πυροβολισμούς και αιματηρά επεισόδια δείχνουν για ακόμη μία φορά, ότι επιθυμούν κλιμάκωση επεισοδίων με την Ελληνική Αστυνομία.

Εκρηκτική νύχτα σήμερα στην Αθήνα, καθώς πριν από λίγο πληροφορίες του pagenews.gr αναφέρουν ότι 50 άτομα με ορμητήριο την Πανεπιστημιούπολη και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους προέβησαν σε ρίψη μολότοφ  με στόχο το κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής  στην οδό Χίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε πυρκαγιά στο σημείο, καθώς στις φλόγες είχε τυλιχθεί ένα Ι.Χ, αλλά και κάδοι σκουπιδιών μετά την κάθοδο των αντιεξουσιαστών από την οδό Ούλωφ Πάλμε.

Να σημειωθεί, ότι από την ρίψη μολότοφ και τα εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και αναρχικών, υπήρξε ο ελαφρύς τραυματισμός 4 αστυνομικών.

Δεν έχει περάσει ούτε μία ημέρα από την καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ στο ΑΤ Ζωγράφου, όταν οι γνωστοί – άγνωστοι σε μία δύσκολη νύχτα για την ΕΛ.ΑΣ με πυροβολισμούς και αιματηρά επεισόδια δείχνουν για ακόμη μία φορά, ότι επιθυμούν κλιμάκωση επεισοδίων με την Ελληνική Αστυνομία.

Δεν είναι άγνωστο δε, ότι κάθε Σάββατο τα περίφημα πάρτι της Πανεπιστημιούπολης καταλήγουν με ρίψη μολότοφ είτε σε Ζωγράφου, είτε σε Χαριλάου Τρικούπη.

Η ηγεσία της Ελληνική Αστυνομίας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οφείλει να λάβει υπόψη της τα επεισόδια των 48 τελευταίων ωρών, όπως και εκείνα όλου του προηγούμενου διαστήματος που θέτουν σε κίνδυνο ζωές αστυνομικών, αλλά και πολιτών.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments