Αθλητισμός

Super League: Υπέρ της παραμονής Κλάτενμπεργκ η πλειοψηφία των ομάδων

Super League: Υπέρ της παραμονής Κλάτενμπεργκ η πλειοψηφία των ομάδων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Super League: Υπέρ της παραμονής του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη θέση του αρχιδιαιτητή τάχθηκε η πλειοψηφία των ομάδων της Super League

Υπέρ της παραμονής του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη θέση του αρχιδιαιτητή τάχθηκε η πλειοψηφία των ομάδων της Super League, όπως προέκυψε από τη σημερινή [4/7] συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας.

Η πλειοψηφία των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στον Άγγλο και τη βούλησή της να εισηγηθεί την ανανέωση της θητείας του γι’ ακόμη δύο χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπέρ της παραμονής Κλάτενμπεργκ, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου για μονοετή συνεργασία, τάχθηκαν 11 ΠΑΕ, ενώ κατά τάχθηκε η ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε θέση, τονίζοντας ότι το θέμα ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης και πως το Δ.Σ. είναι αναρμόδιο ν’ αποφασίσει, ενώ ο Βόλος απουσίαζε από τη διαδικασία. Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο τάχθηκε ομόφωνα υπέρ της υλοποίησης της επαγγελματικής διαιτησίας.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League έχει ως εξής:

«Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League εξέφρασε τη θέση του σχετικά με τη βούληση υλοποίησης του θεσμού της επαγγελματικής διαιτησίας, ως σημαντικού βήματος εξέλιξης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Παράλληλα, κατά πλειοψηφία (11 ΠΑΕ τοποθετήθηκαν υπέρ, 1 ΠΑΕ κατά, 1 ΠΑΕ απούσα, 1 ΠΑΕ επιφυλάχθηκε), το Δ.Σ. εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του κ. Mark Clattenburg, για το έργο που έχει επιτελέσει στη Διαιτησία μέχρι σήμερα, καθώς και τη βούλησή του να εισηγηθεί και να στηρίξει την ανανέωση της θητείας του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Επίσης, ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να ενημερωθούν εγγράφως FIFA, UEFA, ΕΠΟ και αρμόδιες αρχές, για τη βούληση των ΠΑΕ, όπως εκφράστηκε παραπάνω.

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο έδωσε εξουσιοδότηση προς τον πρόεδρο του Δ.Σ., περί σύγκλησης Γενικών Συνελεύσεων της Super League».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments