Ελλάδα

Ηγουμενίτσα: Έπιασε φωτιά τουριστικό λεωφορείο – Καλά στην υγεία τους οι επιβάτες [vid]

Ηγουμενίτσα: Έπιασε φωτιά τουριστικό λεωφορείο – Καλά στην υγεία τους οι επιβάτες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Thespro

Ηγουμενίτσα: Παραλίγο τραγωδία θα υπήρξε στην Ηγουμενίτσα, καθώς ξέσπασε φωτιά σε λεωφορείο που είχε μέσα τουρίστες και κινούνταν επί της Εγνατίας Οδού λίγο έξω από την πόλη

Παραλίγο τραγωδία θα υπήρξε στην Ηγουμενίτσα, καθώς ξέσπασε φωτιά σε λεωφορείο που είχε μέσα τουρίστες και κινούνταν επί της Εγνατίας Οδού λίγο έξω από την πόλη.

Στο σημείο μετέβησαν πυροσβεστικές δυνάμεις από την περιοχή, οι οποίες δεν χρειάστηκε να επέμβουν σύμφωνα με το thespro.gr, καθώς η φωτιά που είχε ξεσπάσει σε φίλτρο της μηχανής του οχήματος, είχε ήδη σβήσει. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε μετά τη σήραγγα της Μαζαρακιάς.

Στο τουριστικό λεωφορείο επέβαιναν 51 Ρουμάνοι τουρίστες, συμπεριλαμβανομένων των δύο οδηγών, οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους και είχε προορισμό την Αθήνα.

Τραγωδία στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας: Νεκρός ανήλικος σε καρότσα φορτηγού

Νεκρός μέσα στην καρότσα ενός φορτηγού βρέθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ένας ανήλικος. Ο νεαρός μετανάστης , περίπου 15 ετών βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο φορτηγό, το οποίο μετέφερε ποδήλατα, κατά τη διάρκεια ελέγχου στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το ανήλικο παιδί στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο Έλληνας οδηγός του φορτηγού είχε χάσει το χθεσινό δρομολόγιο προς Ιταλία και είχε σταθμεύσει σε χώρο πλησίον του λιμανιού.

Όπως φαίνεται ο ανήλικος κατάφερε τις βραδινές ώρες να εισχωρήσει στο φορτίο, και δεν άντεξε τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν, κατά τη διάρκεια της ημέρας στο εσωτερικό του φορτηγού. Ο οδηγός συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου ενώ αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Την ανάκριση διενεργεί το κεντρικό λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Η ανακοίνωση του λιμενικού

«Εντοπιστικέ, βραδινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, στην πύλη εισόδου λιμένα Ηγουμενίτσας, εντός επικαθήμενου Φ/Γ οχήματος, άνδρας άγνωστων λοιπών στοιχείων χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσε πλήρωμα του ΕΚΑΒ, το οποίο παρείχε στον ανωτέρω άντρα τις πρώτες βοήθειες, με αρνητικά αποτελέσματα και εν συνεχεία, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προανάκριση διενεργείται από Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ ο ανωτέρω άνδρας, πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ιωαννίνων για νεκροψία – νεκροτομή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments