Ελλάδα

Τρίπολη: Συναγερμός στις φυλακές με την απόδραση ισοβίτη

Τρίπολη: Συναγερμός στις φυλακές με την απόδραση ισοβίτη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Τρίπολη: Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές της Τρίπολης, καθώς Ένας ισοβίτης μετά από τακτική άδεια που πήρε δεν επέστρεψε όπως όφειλε στο κατάστημα κράτησης της περιοχής

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές της Τρίπολης, καθώς Ένας ισοβίτης μετά από τακτική άδεια που πήρε δεν επέστρεψε όπως όφειλε στο κατάστημα κράτησης της περιοχής οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του έχουν ενταθεί.

Για την σύλληψή του έχουν εκδοθεί αναζητήσεις, μετά από ενημέρωση του ΤΑ Τρίπολης, από το απόγευμα της Τρίτης (5/7), καθώς ενημερώθηκε ότι ο 56χρονος κρατούμενος, ο οποίος είχε πάρει τακτική άδεια 6 ημερών και 2 ημερών οδοιπορικών, δεν επέστρεψε. Πρόκειται για σκληρό κακοποιό, που κρατείται με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, είναι καταδικασμένος σε ποινή δις ισόβια συν κάθειρξη 20 ετών, 10 μηνών και χρηματική ποινή για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, βιασμό κατ’ εξακολούθηση από κοινού, απρόκλητη φθορά κατά συρροή, κλοπή κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοκατοχή.

Ο άνδρας είχε λάβει μέρος στη μεγάλη εξέγερση κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού το 1995.

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 35χρονου για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης

Την ανήλικη κόρη της συντρόφου του κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά, επί σειρά ετών, 35χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι, βάσει εντάλματος που εκδόθηκε σε βάρος του.

Είχε προηγηθεί έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, κατόπιν καταγγελίας της 14χρονης, σήμερα, παθούσας. Σύμφωνα με την καταγγελία της, από την ηλικία των 8 ετών και μέχρι προ εξαμήνου, ο 35χρονος, με καταγωγή από τη Γεωργία, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, εκμεταλλευόμενος την απουσία, λόγω εργασίας, της 30χρονης συντρόφου του και μητέρας της ανήλικης (επίσης γεωργιανής καταγωγής). elas

Ο συλληφθείς διώκεται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, όπως επίσης για κατάχρηση ανηλίκου, κατ’ εξακολούθηση. Οδηγείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης και θα παραπεμφθεί να απολογηθεί σε ανακριτή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments