Ελλάδα

Ζαχάρω: Διασωληνωμένη στο Ρίο 6χρονη που παραλίγο να πνιγεί

Ζαχάρω: Διασωληνωμένη στο Ρίο 6χρονη που παραλίγο να πνιγεί

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε το κοριτσάκι υπέστη ανακοπή, αλλά οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν και να το διασωληνώσουν

Ώρες αγωνίας για την εξάχρονη, η οποία παραλίγο να πνιγεί ενώ έκανε μπάνιο στη θάλασσα, στην παραλία της Ζαχάρως.

Λίγο μετα τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης κι ενώ το κοριτσάκι, σύμφωνα με το ilialive.gr, έπαιζε στη θάλασσα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ήπιε μεγάλη ποσότητα νερού και έχασε τις αισθήσεις του.

Άμεση ήταν η αντίδραση της μητέρας του, αλλά και του ναυαγοσώστη στην παραλία, που έβγαλαν την 6χρονη από τη θάλασσα και προσπάθησαν να το επαναφέρουν. Ασθενοφόρο που έφτασε άμεσα παρέλαβε και μετέφερε το παιδί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κρεστένων. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασης και έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Στο νοσοκομείο το κοριτσάκι υπέστη ανακοπή, αλλά οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν και να το διασωληνώσουν.

Στη συνέχεια, η 6χρονη , διασωληνωμένη, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου οι γιατροί καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της και να την κρατήσουν στη ζωή.

Το παιδί βρισκόταν στην Ελλάδα, με τους γονείς και την αδερφή της, από την Ελβετία όπου διαμένουν μόνιμα και είχαν έρθει στον τόπο καταγωγής τους για καλοκαιρινές διακοπές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments