Lifestyle

Jamie Lee Curtis: Ευχήθηκε στη μητέρα της με μια συγκινητική ανάρτηση

Jamie Lee Curtis: Ευχήθηκε στη μητέρα της με μια συγκινητική ανάρτηση

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook - @ Do You Remember When

Jamie Lee Curtis: Η αφιέρωση στην πανέμορφη ηθοποιό που είχε γεννηθεί το 1927.

Η Jamie Lee Curtis τίμησε την μητέρα της, Janet Leigh, ανήμερα της ημέρας των γενεθλίων της ανεβάζοντας μια υπέροχη φωτογραφία της στο Instagram. Η ηθοποιός που είναι κόρη του ηθοποιού Tony Curtis και της Janet Leigh μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει τη μητέρα της σε νεανική ηλικία να ποζάρει με ένα ολόσωμο μοβ μαγιό. “Αγάπη και νοσταλγία στη μητέρα μου, Janet Leigh, που γεννήθηκε με το όνομα Jeanette Helen Morrison σαν σήμερα το 1927”, έγραψε στη λεζάντα.

View this post on Instagram

A post shared by Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie)

Η Leigh είχε πεθάνει το 2004 και στο απόγειο της καριέρας της είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες. Ο πιο χαρακτηριστικός ρόλος της ήταν στο “Ψυχώ” του Alfred Hitchcok αλλά και στην “Ομίχλη” όπου συμπρωταγωνίστησε με την Jamie Lee

Η Jamie Lee είχε αποκαλύψει ότι παρά το γεγονός ότι οι γονείς θεωρούνταν ένα λαμπερό ζευγάρι του Hollywood, η ίδια μεγάλωσε σε ένα σπίτι με καθημερινούς καυγάδες που επηρέασαν πολύ την προσωπική της ζωή. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί σε ένα χολιγουντιανό πάρτι, αμέσως ερωτεύθηκε και λίγο μετά παντρεύτηκε. Μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, της κόρης τους Kelly, συνειδητοποίησαν ότι δεν είναι πια ερωτευμένοι. Λίγο αργότερα ήρθε και η Jamie, όμως, δεν η άφιξη του δεύτερου παιδιού τους δεν ήταν αρκετή για να σώσει την σχέση τους. Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει το 1962 με την Jamie να περιγράφει ακόμα και σήμερα τον εαυτό της ως “το μωρό που έγινε για να σωθεί ο γάμος”.

Η Jamie Lee Curtis έχει πει ότι μεγαλώνοντας ήταν το παιδί των “13 διαζυγίων” εξηγώντας ότι ο χωρισμός των γονιών της την έκανε να σταματήσει να πιστεύει στην αληθινή αγάπη. Σε συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι το σπίτι της ήταν ένα σπίτι ανταγωνισμού, ζήλιας και πικρίας όπου μάθαινε από πρώτο χέρι τι σημαίνει να είσαι ένας πετυχημένος ηθοποιός στο Hollywood.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments