Lifestyle

Πριγκίπισσα Charlene: Η νέα της φωτογραφία στο Instagram σχετίζεται με φυλακή

Πριγκίπισσα Charlene: Η νέα της φωτογραφία στο Instagram σχετίζεται με φυλακή

Πηγή Φωτογραφίας: Queen.gr

Πριγκίπισσα Charlene: Σάλο έχει προκαλέσει η νέα της φωτογραφία στο Instagram με κάγκελα της φυλακής

Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό αν και δεν είναι ιδιαίτερη ενεργή έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram της που προκάλεσε ανησυχία στους fans της. Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου ανέβασε ένα πορτρέτο της πίσω από “κάγκελα” φυλακής , γεγονός που προβλημάτισε.

Η 44χρονη royal που έχει δύο παιδιά με τον 64χρονο Αλβέρτο, τα 7χρονα δίδυμα Gabriella και Jacques, μοιράστηκε το NFT του καλλιτέχνη Junaid Sénéchal-Senekal που το δημιούργησε για να στηρίξει το φιλανθρωπικό ίδρυμα της πριγκίπισσας του Μονακό #feed2gether που παρέχει φαγητό σε παιδιά στη Νότια Αφρική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Το πορτρέτο της Charlene είναι χωρισμένο ψηφιακά σε τετράγωνα με πολλούς να σχολιάζουν ότι μοιάζουν με κάγκελα φυλακής. “Δεν θέλω να σε δώ στη φυλακή” γράφει ένας fan της ενώ κάποιος άλλο σχολιάσε πως “είναι πολύ καλό και πολύ αποκαλυπτικό. Βλέπουμε όλη την οδύνη της ψυχής. Εύχομαι να βρεις την εσωτερική σου γαλήνη”.

Οι φήμες που κυκλοφορούν για την κατάσταση της υγείας της Charlene είναι πολλές αφού μετά την επιστροφή της στο Μονακό μετά από πολλούς μήνες θεραπείας εξαιτίας μιας μόλυνσης στη Νότια Αφρική, χρειάστηκε ένα μεγάλο διάστημα ώστε να νιώσει καλύτερα και να επιστρέψει στα παιδιά της και τον άντρα της.

Η πριγκίπισσα αρχικά δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις ενώ το τελευταίο διάστημα έχει επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα συνοδεύοντας τον σύζυγό της σε εκδηλώσεις και επίσημα ταξίδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments