Διεθνή

Emma Stone: Κάνει νέα αρχή και μετακομίζει δίπλα από την Sandra Bullock και τον Matthew McConaghey

Emma Stone: Κάνει νέα αρχή και μετακομίζει δίπλα από την Sandra Bullock και τον Matthew McConaghey

Πηγή Φωτογραφίας: Stylecraze- PageGoo

Emma Stone:Η ηθοποιός πήρε την απόφαση να μετακομίσει μαζί με την οικογένειά της μακριά από το Hollywood.

Όπως πολλοί διάσημοι πριν από εκείνοι, έτσι και η Emma Stone αποφάσισε να αφήσει τη ζωή της στο Μαλιμπού και να μετακομίσει με την οικογένειά της στο Όστιν του Τέξας.

Με τις τιμές των ακινήτων να έχουν ξεφύγει στην Καλιφόρνια, η ηθοποιός επέλεξε μία περιοχή που φημίζεται για τα μουσικά δρώμενά της, αλλά και την πρασινάδα της. Από την άλλη, στη νέα της ζωή δεν θα είναι συνέχεια με τον φόβο ότι θα την απαθανατίσει κάποια κάμερα παπαράτσι την ώρα που θα είναι βόλτα με το παιδί της.

Συνεπώς, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είπε αντίο στο επί 4 χρόνια σπίτι της στην Καλιφόρνια με θέα την παραλία Las Tunas, πουλώντας το για 4,4 εκατομμύρια δολάρια.

Ειδικότερα, η Stone εκεί είχε περάσει και την περίοδο της καραντίνας, οπότε ίσως έψαχνε για κάποια αλλαγή στη ζωή της. Σύμφωνα με την περιγραφή του μεσιτικού που είχε αναλάβει το σπίτι της, η κατοικία περιελάμβανε 3 υπνοδωμάτια, δύο μπάνια ενώ στον χώρο υπήρχε άπλετο φυσικό φως.

Αντίθετα, τώρα μετακομίζει σε μία έπαυλη των 465 τ.μ. με διάσημους γείτονες τη Sandra Bullock και τον Matthew McConaghey.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments