Διεθνή

Πούτιν: Ξανά μπαμπάς από την κρυφή ερωμένη του Αλίνα Καμπάεβα

Πούτιν: Ξανά μπαμπάς από την κρυφή ερωμένη του Αλίνα Καμπάεβα

Πηγή Φωτογραφίας: DailyMail

Ο 69χρονος ηγέτης του Κρεμλίνου πιστεύεται ότι έχει ήδη δύο κρυφούς γιους με τη χρυσή Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, και πλέον ετοιμάζεται να υποδεχθεί και την κόρη, κάτι για το οποίο όπως λένε τα δημοσιεύματα δεν χάρηκε ιδιαίτερα

Πατέρας ετοιμάζεται να γίνει ο  Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς  «περιμένει μια κόρη» με την πρώην γυμνάστρια και ερωμένη του Αλίνα Καμπάεβα, παρά το γεγονός ότι ο Ρώσος Πρόεδρος ισχυρίζεται ότι «έχει αρκετά παιδιά όπως είναι», σύμφωνα με μια νέα έκθεση.

Ο 69χρονος ηγέτης του Κρεμλίνου πιστεύεται ότι έχει ήδη δύο κρυφούς γιους με τη χρυσή Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, που κάποτε ονομαζόταν «η πιο ευέλικτη γυναίκα στη Ρωσία».

Η Καμπάεβα απαθανατίστηκε σε κατάσταση εγκυμοσύνης το 2015 και μια αναφορά αργότερα ισχυρίστηκε ότι ένα αγόρι  γεννήθηκε μυστικά στην Ελβετία την ίδια χρονιά, σύμφωνα με μια πηγή που συνδέεται με τον μαιευτήρα που ήταν στη γέννα.

Εν τω μεταξύ, ο δεύτερος γιος της γυμνάστριας γεννήθηκε στη Μόσχα το 2019 με τον ίδιο ειδικό να πετάει στη Ρωσία για τον τοκετό, σύμφωνα με έρευνα της ελβετικής εφημερίδας Sonntagszeitung.

Ο Πούτιν,έχει αρνηθεί τη σχέση του με τη 39χρονη από το 2007. Έχει κρύψει την υποτιθέμενη μυστική οικογένειά του από τους ψηφοφόρους και δεν ήταν παρών σε καμία από τις γέννες.

Ωστόσο, το ζευγάρι φέρεται τώρα να περιμένει μαζί ένα κοριτσάκι, σύμφωνα με το κανάλι General SVR Telegram – έναν διαδικτυακό λογαριασμό που λέγεται ότι διαχειρίζονται μέλη του Κρεμλίνου.

Η ανάρτηση έγραφε: «Έχουμε ήδη αναφέρει ότι η  Αλίνα Καμπάεβα, η συγκάτοικος του Προέδρου της Ρωσίας, είναι έγκυος. Χθες έγινε γνωστό το φύλο του αγέννητου παιδιού – αυτό είναι κορίτσι ».

Ωστόσο, ο Ρώσος πρόεδρος λέγεται ότι δεν εντυπωσιάστηκε καθώς η ανάρτηση συνέχισε λέγοντας ότι η  είδηση ​​«δεν άρεσε καθόλου στον μελλοντικό πατέρα και πρόεδρο της Ρωσίας», αναφέρει η The Sun .

Το ίδιο ρεπορτάζ υποστήριξε ότι όταν ενημερώθηκε ο Πούτιν για τα νέα, γκρίνιαξε: «Έχω αρκετά παιδιά όπως είναι, και είχα αρκετές κόρες πριν από πολύ καιρό».

Μια ανάρτηση έγραφε: «Ο Πούτιν ανακάλυψε ότι η ερωμένη του είναι και πάλι έγκυος — και από ότι φαίνεται αυτό δεν ήταν προγραμματισμένο».

Η Καμπάεβα εθεάθη για τελευταία φορά πριν από ένα μήνα στο θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας στο Σότσι σε ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης ρυθμικής γυμναστικής με 28 παιδιά.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Moskovsky Komsomolets σχολίασε ότι «είχε χάσει πολύ βάρος».

Η φευγαλέα εμφάνισή της είναι μόλις η δεύτερη φέτος και οι δημοσιογράφοι δεν τη ρώτησαν για την επιβολή κυρώσεων και για τον λόγο πίσω από αυτό – τους δεσμούς της με τον Πούτιν.

Νωρίτερα στον πόλεμο, υπήρξαν ισχυρισμοί ότι η Καμπάεβα κρυβόταν στην Ελβετία, ή ακόμα και σε ένα «υπόγειο καταφύγιο πόλεων» της Σιβηρίας υψηλής τεχνολογίας.

Παρά την τάση του Πούτιν για μακροσκελείς συνεντεύξεις, και τηλεοπτικές ομιλίες, ο 69χρονος παρέμενε πάντα αδίστακτα απόρρητος σχετικά με την οικογενειακή του ζωή – ιδιαίτερα τα παιδιά του.

Ο Ρώσος Πρόεδρος έχει δηλώσει προηγουμένως: «Έχω μια ιδιωτική ζωή στην οποία δεν επιτρέπω την παρέμβαση. Πρέπει να γίνει σεβαστή ».

Ο Πούτιν δεν παραδέχτηκε ποτέ δημόσια ότι είχε παιδιά, αν και είναι γνωστό ότι έχει δύο κόρες με την πρώην σύζυγό του  – τη Μαρία, 37 ετών και την Κατερίνα, 35 – και οι δύο από την πρώτη σύζυγό του Λιουντμίλα Πούτινα, από την οποία ο πρόεδρος χώρισε το 2013 μετά από 30 χρόνια γάμου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments