Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Σε πρώτο πλάνο η απόκτηση δημιουργικού χαφ και εξτρέμ

Παναθηναϊκός: Σε πρώτο πλάνο η απόκτηση δημιουργικού χαφ και εξτρέμ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Παράλληλα με το «χτίσιμο» της ομάδας της επόμενης σεζόν στο κέντρο Βάλχζε-Κόσεν της Αυστρίας, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού «ζυγίζουν» και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Τριφυλλιού

Παράλληλα με το «χτίσιμο» της ομάδας της επόμενης σεζόν στο κέντρο Βάλχζε-Κόσεν της Αυστρίας, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού «ζυγίζουν» και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Τριφυλλιού, όπου έχουν έρθει σε πρώτο πλάνο η απόκτηση ενός δημιουργικού μέσου κι ενός εξτρέμ.

Εκεί έχει πέσει το βάρος τις τελευταίες ημέρες, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χόρντουρ Μάγκνουσον στο κέντρο της άμυνας, με νέα ονόματα να έχουν προστεθεί στην «πράσινη» λίστα, πέραν αυτών των Σεπφ και Μπλάνκο που έχουν δει ήδη το φως της δημοσιότητας.

Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι μέσα στις επόμενες 5-6 μέρες να έχει γίνει τουλάχιστον μία μεταγραφή ακόμα, ιδανικά δύο, προκειμένου να αρχίσει να σχηματοποιείται σιγά-σιγά το τελικό ρόστερ της ομάδας. Με τον έναν δημιουργικό μέσο και τον έναν (εκ των δύο συνολικά που θα αποκτηθούν) εξτρέμ να είναι οι επόμενες κινήσεις.

Ούτως ώστε, στη συνέχεια να επικεντρωθούν άπαντες πάνω στην απόκτηση του δεύτερου χαφ, αλλά και του φορ περιοχής, για τη μεταγραφή του οποίου θα «πέσουν» και τα περισσότερα χρήματα.

Και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή από την αγορά, με την απόκτηση ενός παίκτη που θα κάνει όντως τη… διαφορά για τον Παναθηναϊκό και θα του λύσει το πρόβλημα στο «εύκολο» γκολ, που τον «ταλαιπωρεί» εδώ και μία πενταετία.

Πρόβλημα με Σάντσες – Χάνει την υπόλοιπη προετοιμασία στην Αυστρία

Αρκετά σοβαρός, είναι ο τραυματισμός του Φακούντο Σάντσες, στον χθεσινό [10/7] φιλικό αγώνα με την Γουότφορντ, που έληξε χωρίς τέρματα. Οι σχετικές εξετάσεις, έδειξαν ότι ο έμπειρος άσος του Παναθηναϊκού, υπέστη τράβηγμα στο όριο θλάσης στον αριστερό τετρακεφαλο, κάτι που σημαίνει, ότι θα χάσει το υπόλοιπο της προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους.

Ο Σάντσες, θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου -ενδεχομένως- να προλάβει τον τελευταίο φιλικό, που θα γίνει στις 28 Ιουλίου στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (σ.σ. δεν έχει αποφασισθεί ο αντίπαλος) και θα είναι η γενική δοκιμή, πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Τριφυλλιού για το Conference League [4/8].

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments