Πολιτική

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ορίζεται εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη η ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ορίζεται εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση «με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη και κατόπιν συνεννόησης με τον επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, η ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ορίζεται εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας».

Λίγα λόγια για την Άννα Μισέλ Αημακοπούλου

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου είναι οικονομολόγος, νομικός και Ελληνίδα βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Είναι Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου (INTA), μέλος της Ειδικής Επιτροπής Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ψηφιακή Εποχή (AIDA), μέλος της Επιτροπής Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας των Καταναλωτών (IMCO), μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης (DEVE), μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων (AFET) και συμμετέχει στην Επιτροπή́ για το Μέλλον της Επιστήμης και της Τεχνολογίας (STOA).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments