Ελλάδα

Κρήτη: Ασθενοφόρα «μαζεύουν» από τα μπαρ μεθυσμένους τουρίστες

Κρήτη: Ασθενοφόρα «μαζεύουν» από τα μπαρ μεθυσμένους τουρίστες

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΚΑΒ

Πρόκειται κυρίως για νεαρούς τουρίστες από 18 έως 25 ετών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση έπειτα από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ

Απίστευτα σκηνικά διαδραματίζονται κάθε βράδυ στους δρόμους της Κρήτης, όπου μεθυσμένοι τουρίστες καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ χωρίς μέτρο .

Το ΕΚΑΒ κλήθηκε σε μπαράζ περιστατικών υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και νωρίς το πρωί της Τετάρτης, όπως αποκαλύπτει το ekriti.gr.

Οι διασώστες – σύμφωνα με το δημοσίευμα – κλήθηκαν να παραλάβουν τουλάχιστον πέντε άτομα σε κατάσταση οξείας μέθης από Χερσόνησο και Μάλια, ενώ λίγο μετά τις 6 το πρωί ειδοποιήθηκαν για ακόμη δύο περιστατικά.

Πρόκειται κυρίως για νεαρούς τουρίστες από 18 έως 25 ετών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση έπειτα από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.

Είναι χαρακτηριστικό πως από τις 2:00 τα ξημερώματα μέχρι και τις 6 το πρωί συνολικά πέντε περιστατικά απασχόλησαν το ΕΚΑΒ ενώ το πρωί μεταφέρθηκαν άλλα δύο άτομα από Χερσόνησο και Μάλια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments