Lifestyle

Έμιλυ Κολιανδρή: «Ο παπάς δεν δέχτηκε να με βαφτίσει Εμμανουέλα λόγω των ροζ ταινιών»

Έμιλυ Κολιανδρή: «Ο παπάς δεν δέχτηκε να με βαφτίσει Εμμανουέλα λόγω των ροζ ταινιών»

Πηγή Φωτογραφίας: .okmag.gr

Έμιλυ Κολιανδρή: «Έτσι, προτίμησαν το Έμιλυ, αλλά στην Κύπρο με φωνάζουν “Μανωλίτα”».

Η ηθοποιός Έμιλυ Κολιανδρή παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό OK!, όπου μεταξύ άλλων μίλησε από που πήρε το ονομά της και πως περνούσε στα παιδικά της χρόνια.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Koliandri (@emilykoliandri)

«Εντάξει, το Έμιλυ δεν είναι και Ηλέκτρα! Βασικά ήθελαν να με βγάλουν Εμμανουέλα, αλλά το ’79 που με βάφτισαν έκανε τεράστια επιτυχία μια σειρά από ερωτικές ταινίες, η Εμμανουέλα, και ο παπάς της εκκλησίας δεν δέχτηκε να με βγάλει με αυτό το όνομα. Έτσι, προτίμησαν το Έμιλυ, αλλά στην Κύπρο με φωνάζουν “Μανωλίτα”».

Στην πορεία της συνέντευξής της η ηθοποιός περιέργραψε τα χρόνια που έζησε στην Κύπρο, λέγοντας: «Η μαμά μου γεννήθηκε στην Κέρκυρα, όπου και γνώρισε τον πατέρα μου όταν σπούδαζαν και οι δύο Αγγλική Φιλολογία. Ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν μετά τις σπουδές τους να πάνε να ζήσουν στην Κύπρο. Έχω μια αδελφή, 4 χρόνια μεγαλύτερή μου, επίσης καθηγήτρια Αγγλικών. Μόνο εγώ ξέφυγα! Τα παιδικά μου χρόνια ήταν τόσο ανέμελα και ξέγνοιαστα που το φέρω λίγο βαρέως σε σχέση με το πώς μεγαλώνουν τα δικά μου παιδιά. Ζούσα δίπλα στη θάλασσα, πάνω σε ένα ποδήλατο από μικρή ηλικία, χωρίς να έχουμε την αίσθηση του κινδύνου. Φεύγαμε το απόγευμα και επιστρέφαμε όταν νύχτωνε. Αυτό ήταν το σημάδι ότι πρέπει να γυρίσουμε. Νιώθω πως αυτό έχει παρέλθει, δεν υπάρχει περίπτωση να το ζήσουν τα σημερινά παιδιά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments