Διεθνή

Ιταλία: Το Κίνημα Πέντε Αστέρων δεν θα δώσει την Πέμπτη ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Ντράγκι

Ιταλία: Το Κίνημα Πέντε Αστέρων δεν θα δώσει την Πέμπτη ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Ντράγκι

Πηγή Φωτογραφίας: Reuters

Ιταλία: Το Κίνημα Πέντε Αστέρων ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης [13/7] ότι αύριο Πέμπτη [14/7] στη γερουσία, δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι

Το Κίνημα Πέντε Αστέρων ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης [13/7] ότι αύριο Πέμπτη [14/7] στη γερουσία, δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι.

«Οι απαντήσεις που μας δόθηκαν, στα θέματα που θέσαμε, δεν αρκούν», δήλωσε ο πρόεδρος των «πεντάστερων» και πρώην πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε. Στελέχη της Λέγκα, σχολίασαν ότι «η κυβερνητική πλειοψηφία που στηρίζει τον Ντράγκι έπαψε να υφίσταται».

Αναμένεται να διαπιστωθεί, τώρα, τι θα αποφασίσει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα. Αν θα ζητήσει, δηλαδή, από τον Μάριο Ντράγκι να εξακριβώσει αν συνεχίζει να διαθέτει την εμπιστοσύνη της ιταλικής βουλής και της γερουσίας. ,

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι τις τελευταίες ημέρες ο Ιταλός τεχνοκράτης πρωθυπουργός δήλωσε ότι δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει να κυβερνά με πλειοψηφία διαφορετική από εκείνη που τον στήριξε μέχρι σήμερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments