Διεθνή

AirlineRatings: Οι 20 κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο – Η “χρυσή” πεντάδα

AirlineRatings: Οι 20 κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο – Η “χρυσή” πεντάδα

Πηγή Φωτογραφίας: aljazeera

Οι 20 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2022 από την AirlineRatings.com
Μετά από δύο δύσκολα χρόνια για τον αεροπορικό κλάδο, εξαιτίας της πανδημίας, η κίνηση στα αεροδρόμια επέστρεψε με τα γνωστά προβλήματα, καθώς η ανάγκη του κόσμου να ταξιδέψει, αιφνιδίασε τις αεροπορικές εταιρίες, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωπες με ελλείψεις προσωπικού και φυσικό επακόλουθο τις ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων.
Εν μέσω αυτής της χαοτικής εποχής ταξιδιών, ο οργανισμός αξιολόγησης αερομεταφορών και αξιολόγησης προϊόντων με έδρα την Αυστραλία AirlineRatings.com δημοσίευσε την ετήσια σύνοψη των καλύτερων αεροπορικών εταιρειών του κόσμου.
Την πρώτη θέση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέχει η Qatar Airways, με την AirlineRatings.com να δηλώνει ότι η δέσμευση αυτού του αερομεταφορέα να πετάει τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ο αποφασιστικός παράγοντας. Η Qatar Airways κέρδισε επίσης το βραβείο Excellence in Long Haul – Middle East/Africa.
Εκτός από την κερδοφορία, η AirlineRatings.com λέει ότι η ομάδα των συντακτών της αξιολόγησε επίσης την ηλικία του στόλου κάθε αεροπορικής εταιρείας, τα περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια και την ασφάλεια, τις κριτικές επιβατών και τις προσφορές προϊόντων.
Ακολουθεί, η Air New Zealand, μια αεροπορική εταιρεία που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της AirlineRatings έξι φορές τα τελευταία χρόνια και πέρυσι βρέθηκε επίσης στη δεύτερη θέση. Για το 2022, η Air New Zealand αναγνωρίστηκε επίσης ως ο αερομεταφορέας με τις καλύτερες premium επιλογές και η καλύτερη επιλογή για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων στην περιοχή του Ειρηνικού.
Το νούμερο τρία στη λίστα είναι η Etihad Airways με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στην οποία απονεμήθηκε επίσης η διάκριση για την Περιβαλλοντική Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς.
Η νούμερο τέσσερα αεροπορική εταιρεία είναι η Korean Air, η οποία κέρδισε επίσης τα βραβεία Cargo Airline of the Year και Excellence in Long Haul – Asia, ενώ η Singapore Airlines, νικήτρια των Best First Class και Best Lounge, ολοκληρώνει την πεντάδα.
Η AirlineRatings.com επισημαίνει επίσης τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες προϋπολογισμού για το 2022, αν και αυτές οι εταιρείες χαμηλού κόστους δεν κατατάσσονται. Αντίθετα, αναφέρονται αλφαβητικά: Allegiant Air, AirAsia, easyjet, Jetstar, Flair, Fly Dubai, Ryanair, Scoot, Southwest και VietJet Air.

Οι 20 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες της AirlineRatings.com για το 2022

1. Qatar Airways
2. Air New Zealand
3. Etihad Airways
4. Korean Air
5. Singapore Airlines
6. Qantas
7. Virgin Australia
8. EVA Air
9. Turkish Airlines
10. All Nippon Airways
11. Cathay Pacific Airways
12. Virgin Atlantic
13. Japan Air Lines
14. JetBlue
15. Finnair
16. Εμιράτα
17. Χαβάης
18. Air France/KLM
19. Alaska Airlines
20. British Airways

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments