Ελλάδα

Πάτρα: Πρόεδρος εργαζομένων “Αγίου Ανδρέα”: “Ο 49χρονος ποτέ δεν ανέφερε ότι έχει πόνο στην πλάτη”

Πάτρα: Πρόεδρος εργαζομένων “Αγίου Ανδρέα”: “Ο 49χρονος ποτέ δεν ανέφερε ότι έχει πόνο στην πλάτη”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Πάτρα: Το θρίλερ, με το θάνατο του 49χρονου στο νοσοκομείο Πάτρας «Άγιος Ανδρέας», συνεχίζεται

Το θρίλερ, με το θάνατο του 49χρονου στο νοσοκομείο Πάτρας «Άγιος Ανδρέας», συνεχίζεται. Την Παρασκευή [15/6] ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ζήτησε την παραίτηση του διοικητή και την ενεργοποίηση των διατάξεων της θέσης σε αργία για όσους ευθύνονται για τη λανθασμένη αξιολόγηση του περιστατικού.

Εν τω μεταξύ ο Μιχάλης Στελλάτος, πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» μιλώντας στο Open αναφέρθηκε στον θάνατο του 49χρονου στην Πάτρα λέγοντας ότι ο 49χρονος ποτέ δεν ανέφερε ότι έχει πόνο στην πλάτη “τρεις φορές ανέφερε ότι έχω ψύξη και με πονάει ο αυχένας”, ανέφερε.

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός, είχε ζητήσει τη διενέργεια άμεσης Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που πέρα από τις ευθύνες του νοσηλευτικού προσωπικού που επιμελήθηκε του συμβάντος θα αναζητηθούν και τυχόν ευθύνες των διοικητικών οργάνων αναφορικώς με πλημμέλειες τους για το πρωτόκολλο που εφαρμόζεται σε τέτοια περιστατικά, δεδομένου ότι εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο εφημέρευαν άνω των 70 ιατρών όλων των ειδικοτήτων που μπορούσαν να ελέγξουν το περιστατικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments