Ελλάδα

Χαλκιδική: Μία εβδομάδα άκαρπων ερευνών για τον αγνοούμενο Μάρτιν

Χαλκιδική: Μία εβδομάδα άκαρπων ερευνών για τον αγνοούμενο Μάρτιν

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Οι έρευνες να εκτείνονται εκτός από την ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής σε Πιερία, Βόλο και Λάρισα

Μια εβδομάδα συμπληρώθηκε σήμερα, από την ημέρα που χάθηκε στη θάλασσα ο 31χρονος Μάρτιν από τη Βόρεια Μακεδονία.

Ο Μάρτιν είχε έρθει στην Ελλάδα και βρισκόταν μαζί με φίλους σε πάρτι γενεθλίων στην παραλία Μύτη στο Ποσείδι της Χαλκιδικής το Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022, όταν βούτηκε στη θάλασσα με άλλους δύο με συνέπεια και οι τρεις να παρασυρθούν από ρεέυματα.

Άμεσος ήταν ο εντοπισμός του ενός, ενώ ζωντανός βρέθηκε μετά από σχεδόν 10 ώρες μέσα στη θάλασσα και ο δεύτερος, ενώ δεν υπήρξε κανένα σημάδι ζωής από τον 31χρονο, με τις έρευνες να εκτείνονται εκτός από την ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής σε Πιερία, Βόλο και Λάρισα.

Όπως αναφέρει η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα ΟΦΚΑΘ που μετέχει στις έρευνες, πλέον στη μάχη της αναζήτησης έχουν μπει η Διασωστική Ομάδα Πιερίας, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Λάρισας, η Λέσχη Βατραχανθρώπων Βορείου Ελλάδος και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου, διαθέτοντας τα σκάφη τους για παράκτια έρευνα από την Κατερίνη έως και τη Ζαγορά Πηλίου.

Επίσης στις έρευνες μετέχουν και εθελοντές από τη Βόρεια Μακεδονία, καθώς, επίσης και ο αδερφός του 31χρονου που μαζί με τη μητέρα του βρίσκονται στην Ελλάδα και προσπαθούν να διευκολύνουν το έργο των διασωστών.

Στο μεταξύ την Κυριακή, σύμφωνα με το GRTImes ο πρόεδρος της ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος «θα επιστρατευτεί ένα νέο μεγάλο drone με θερμικές κάμερες προκειμένου να… χτενίσει και πάλι την περιοχή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments