Focus

Ο Κρις Έβανς δίνει απάντηση για όσους ενοχλούνται από το ίδιου φύλου στο «Lightyear»

Ο Κρις Έβανς δίνει απάντηση για όσους ενοχλούνται από το ίδιου φύλου στο «Lightyear»

Πηγή Φωτογραφίας: POPSUGAR -Complex

Κρις Έβανς: Έδωσε απάντηση στα άσχημα σχόλια που δέχεται με αφορμή το φιλί ίδιου φύλου στο «Lightyear»

Η πιο πρόσφατη ταινία της Pixar με πρωταγωνιστή τον Chris Evans, Lightyear, βασίζεται στο Buzz Lightyear —τον ανθρώπινο αστροναύτη που εμπνεύστηκε το παιχνίδι με φιγούρες δράσης στο Toy Story—και έχει ήδη συγκεντρώσει πολλά σχόλια, παρόλο που μόλις έκανε  πρεμιέρα σχεδό μόλις εναν μήνα πριν.

Κατά τη διάρκεια μιας σκηνής της ταινίας, μια γυναίκα φύλακας του διαστήματος (την οποία υποδύεται η Uzo Aduba) φιλάει τη γυναίκα της. Δυστυχώς, η σκηνή έκανε πολλούς κριτικούς της ταινίας να κάνουν άσχημα σχόλια για την κοινότητα LGBTQ+. Η ταινία έχει απαγορευτεί ακόμη και σε 13 χώρες λόγω του φιλιού, συμπεριλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας, του Κουβέιτ και της Μαλαισίας.

Όταν ρωτήθηκε για τις σκέψεις του σχετικά με τις επικρίσεις που ασκούνται στο Lightyear, ο Chris Evans —ο αδελφός του οποίου, ο Scott, είναι ομοφυλόφιλος και ο οποίος ήταν πάντα υπέρμαχος της κοινότητας LGBTQ+—δεν μάσησε τα λόγια του.

«Η πραγματική αλήθεια είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι», είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Reuters. «Κάθε φορά που σημειώνεται κοινωνική πρόοδος καθώς ξυπνάμε, η αμερικανική ιστορία, η ανθρώπινη ιστορία είναι μια συνεχής κοινωνική αφύπνιση και ανάπτυξη και αυτό είναι που μας κάνει καλούς ανθρώπους».

Η στιγμή που γίνεται το φιλί είναι μια σύντομη σκηνή και συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας γιορτής για τη σχέση μεταξύ των δύο παντρεμένων γυναικών. Δείχνει μια υγιή, επιτυχημένη σχέση—όχι σε αντίθεση με τις πολλές ετεροτυπικές σχέσεις που έχει απεικονίσει η Disney/Pixar σε πολλές ταινίες.

“Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται και δεν γνωρίζουν. Αλλά αυτοί οι άνθρωποι πεθαίνουν σαν δεινόσαυροι”, είπε ο Έβανς.

Η παραγωγός της Lightyear Galyn Susman λέει στο Reuters ότι αναρωτιέται γιατί περισσότεροι θεατές δεν εκνευρίζονται όταν προβάλλονται “αποτυχημένες σχέσεις”, ειδικά επειδή αυτή η στιγμή δείχνει μια ευτυχισμένη.

«Έχουμε μια σχέση εδώ που διαρκεί μια ολόκληρη ζωή», λέει. “Είναι αγαπησιάρικο, υποστηρικτικό και δείχνει τι ακριβώς δεν έχει και αυτό είναι το όλο θέμα. Πρέπει να είμαστε όλοι τόσο τυχεροί που έχουμε αυτό το είδος σχέσης στη ζωή μας.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments