Οδηγός

191 προσλήψεις σε πέντε δήμους για την καθαριότητα στα σχολεία

191 προσλήψεις σε πέντε δήμους για την καθαριότητα στα σχολεία

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay

Μπαράζ προσλήψεων το αμέσως επόμενο διάστημα για καθαρίστριες σε υπουργεία και φορείς. Ήδη, «τρέχει» διαδικασία για την επιλογή 191 καθαριστριών σε δήμους και σχολεία.

Μπαράζ προσλήψεων το αμέσως επόμενο διάστημα για καθαρίστριες σε υπουργεία και φορείς. Ήδη, «τρέχει» διαδικασία για την επιλογή 191 καθαριστριών σε δήμους και σχολεία. Αφορά απόφοιτους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ειδικότητας Καθαριστών Σχολικών Μονάδων. Δείτε, πατώντας πάνω στα ενεργά links, τις προκηρύξεις, την κατανομή των θέσεων, τα προσόντα, τα δικαιολογητικά και τους πρώτους μισθούς:

  • 27
  • 53
  • 4
  • 27
  • 80

Πώς θα προσληφθεί το νέο προσωπικό – Τα μόρια που θα λάβουν όσοι διαθέτουν εμπειρία

Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη δημοσιευθεί στο Εθνικό Τυπογραφείο το ΦΕΚ του υπουργείου Εσωτερικών που καθορίζει τις διαδικασίες πρόσληψης των σχολικών καθαριστριών.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει το άρθρο 2 της υπουργικής απόφασης που φέρει την υπογραφή του Μάκη Βορίδη, για την εκκίνηση της διαδικασίας πρόσληψης στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εκδίδεται ανακοίνωση από τον οικείο δήμο, τουλάχιστον ένα μήνα πριν την έναρξη του διδακτικού έτους, η οποία αναρτάται στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας του δήμου, για πέντε (5) ημέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments