Οδηγός

Συντάξεις Αυγούστου 2022: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι

Συντάξεις Αυγούστου 2022: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι
Στις 26 Ιουλίου 2022, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ

Τις ημερομηνίες καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων του Αυγούστου γνωστοποίησε ο ΕΦΚΑ. Στις 26 Ιουλίου 2022, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ.

Όπως ανακοίνωσε πρόσφατα το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ, οι ημερομηνίες για την πληρωμή τους είναι οι εξής:

  • Τη Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Την  Τρίτη, στις 27 Ιουλίου 2021 θα πληρωθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Την Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Τη Πέμπτη, 29 Ιουλίου θα  πληρωθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments