People

Η κυρία Ιβάνα δεν θα κατέβει για δείπνο απόψε

Η κυρία Ιβάνα δεν θα κατέβει για δείπνο απόψε

Πηγή Φωτογραφίας: TIME-Αρχείου

Ο θυελλώδης Τραμπ την ερωτεύεται και, μετά λίγο καιρό, την παντρεύεται. Επικεφαλής μιας αυτοκρατορίας ακινήτων, ο Τραμπ αποκτά μαζί της τρία παιδιά

Η ψηλή, λυγερόκορμη στάθηκε άτυχη παραπατώντας στις σκάλες του πύργου, που για αυτήν έμοιαζε με το απάνεμο λιμάνι της νύχτας και το ορμητήριο για το κυνήγι της κοινωνικής αναγνώρισης και της οικονομικής επιβεβαίωσης το πρωί.

Γιατί η γεννημένη στην Τσεχοσλοβακία ήταν, αν μη τι άλλο, φιλόδοξη, ως το πρώιμο και αιφνίδιο τέλος της διαδρομής. Χάρη ουσιαστικά σε μια καναδική καταγωγική της ρίζα, η ανοιχτόχρωμη με το διαπεραστικό, μα ελαφρώς μελαγχολικό βλέμμα, περνά τα σύνορα του σοσιαλιστικού καθεστώτος, για να ακολουθήσει το όνειρό της στον πάντα πολλά υποσχόμενο δυτικό κόσμο.

Δεν είναι το μόντελινγκ, ούτε η συγγραφική δράση, ο πρωταρχικός άξονας της ζωής της. Δεν πρόκειται για κάποιο «πράγμα» ή «κάποιο σχέδιο», αλλά για κάποιο πρόσωπο, για τον πολύ Ντόναλντ Τραμπ. Γύρω από αυτόν θα δομηθεί η ζωή της νεαρής Ιβάνας, που τον γνωρίζει στα 26 της χρόνια, κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης στην Νέα Υόρκη.

Ο θυελλώδης Τραμπ την ερωτεύεται και, μετά λίγο καιρό, την παντρεύεται. Επικεφαλής μιας αυτοκρατορίας ακινήτων, ο Τραμπ αποκτά μαζί της τρία παιδιά: το μεγαλύτερο το 1977, το δεύτερο το 1981 και, τρία χρόνια μετά τον Έρικ. Για τα κοινωνικά κριτήρια της εποχής, το ζευγάρι ενσαρκώνει την επιτυχία, την πολυτέλεια και την αίγλη του περίφημου τζετ σετ της Νέα Υόρκης.

Το γυαλί της σχέσης τους ραγίζει και σπάει στη δεκαετία του ’90. Αυτό το διαζύγιο, το 1992, έκανε την Ιβάνα την πιο πλούσια διαζευγμένη του πλανήτη. Το 2010, η Ιβάνα, που εν τω μεταξύ εξελίσσεται σε δεινή επιχειρηματίας, μπαίνει στο καστ των αμερικανικών και ιταλικών τηλεοπτικών ριάλιτι σόου «Celebrity Big Brother» και «L’ isola dei famos».

Για την Ιβάνα Τραμπ, η προσωπική ζωή δεν λήγει με το διαζύγιο με τον Τραμπ

Από το 1995 και για δύο χρόνια, ήταν παντρεμένη με τον Riccardo Mazzuchelli και, το 2008, παντρεύτηκε τον Rosano Rublicondi, αν και ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε την επόμενη κιόλας χρονιά. Φαίνεται ότι το χιούμορ και την ευφυία του Τραμπ δεν μπόρεσε να τα ξανανταμώσει στη ζωή της, αν και αυτά κινούνται στη σφαίρα των εικασιών, εκεί όπου η φαντασία μπορεί να καλπάσει.

Η φαντασία όμως υποχωρεί εκεί όπου αρχίζει η πραγματικότητα ή, με μια ορολογία από αυτές που αποστρέφεται ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, η πραγματική πραγματικότητα. Επιτυχημένη επιχειρηματίας, παίζει ένα ρόλο πρωταγωνιστικό στις πολυεπίπεδες επιχειρηματικές δραστηριότητες του άνδρα της, με πρώτη τον τομέα του Real Estate. Δυναμική, κατακτά τη φήμη του «γυναικείου Τραμπ» χάρη στις αποφασιστικές κινήσεις και τη διορατικότητά της στον κόσμο του επιχειρείν.

Έξυπνη, γνωρίζει ότι η εμφάνιση και το τρόπος που στέκεται κάποια είναι συχνά στοιχεία καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε ημέρα περιποιείται σχολαστικά τα νύχια της, κάθε ημέρα πηγαίνει στον κομμωτή της, κάθε ημέρα φροντίζει να φορά τις αγαπημένες της γόβες, πριν ριχτεί στη μάχη της ζωής. Γιατί από ό,τι φαίνεται, σαν μάχη την αντιμετώπιζε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments