Lifestyle

Olena Zelenska: Ταξίδεψε στην Αμερική και επισκέφτηκε την Jill Bidena στον Λευκό Οίκο

Olena Zelenska: Ταξίδεψε στην Αμερική και επισκέφτηκε την Jill Bidena στον Λευκό Οίκο

Πηγή Φωτογραφίας: WEEK | 25 News Now | Peoria, IL

H επίσκεψη της συζύγου του Ουκρανού προέδρου στην Αμερική.

Η Olena Zelenska, σύζυγος του προέδρου της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky, ταξίδεψε στην Αμερική και επισκέφτηκε τον Λευκό Οίκο, όπου την υποδέχτηκε ο πρόεδρος της Αμερικής, Joe Biden και η Πρώτη Κυρία, Jill Biden.

Η 71χρονη Biden επιφύλασσε την πιο θερμή υποδοχή στην 44χρονη Zelenska δίνοντάς της ένα μπουκέτο λουλούδια ενώ οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν και μια ζεστή αγκαλιά πριν ποζάρουν για τις επίσημες φωτογραφίες.

View this post on Instagram

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Οι δύο Πρώτες Κυρίες είχαν στη συνέχεια μια ιδιωτική συνάντηση με θέμα τις ανθρώπινες απώλειες “της επίθεσης της Ρωσίας στην Ουκρανία”, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος ενώ μίλησαν για την στήριξη των ΗΠΑ στη κυβέρνηση της Ουκρανίας “και τους ανθρώπους της ενώ αμύνονται για τη δημοκρατία και αντιμετωπίζουν τις σημαντικές επιρροές του πολέμου της Ρωσίας που θα υπάρχουν για πολλά ακόμα χρόνια”. Στη συνέχεια οι δύο γυναίκες έκαναν ακόμα μια συνάντηση με αξιωματούχους.

Η Zelenska και η Biden είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια επίσκεψης της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ στην Ουκρανία τον περασμένο Μάιο στην οποία η Biden είχε δείξει τη στήριξή της στην χώρα μετά την ρωσική εισβολή. Οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί ανήμερα της Ημέρας της Μητέρας σε ένα σχολείο στο οποίο είχαν βρει καταφύγιο πολλοί Ουκρανοί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments