Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: «Σοκ» με Μίροτιτς – Έξι μήνες εκτός δράσης

Μπαρτσελόνα: «Σοκ» με Μίροτιτς – Έξι μήνες εκτός δράσης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Μπαρτσελόνα: Ο Νίκολα Μίροτιτς υπέστη ρήξη Αχιλλείου τένοντα, δημιουργώντας σύγχυση στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, η οποία καλείται να πορευθεί δίχως τον αστέρα της ομάδας για τους επόμενους 6 μήνες

Με αποκλειστικό του δημοσίευμα, το Telesport αποκάλυψε ότι ο Νίκολα Μίροτιτς υπέστη ρήξη Αχιλλείου τένοντα, δημιουργώντας σύγχυση στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, η οποία καλείται να πορευθεί δίχως τον αστέρα της ομάδας για τους επόμενους 6 μήνες.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η πληροφορία, τότε ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, θα πρέπει άμεσα να χτενίσει την αγορά, προκειμένου να βρει έναν αξιόλογο παίκτη για τη θέση «4», καθώς ο Μίροτιτς θα μπορεί να επιστρέψει στα παρκέ μέσα στο 2023.

Δημοσιεύματα άλλων ιστοσελίδων, μάλιστα, αναφέρουν ότι το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι της Μπαρτσελόνα είναι αυτό του Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος έχει θητεύσει στο παρελθόν στους Καταλανούς.

Παραμένει στους Πρωταθλητές Ευρώπης ο Μίτσιτς

Την παραμονή του Βασίλιε Μίτσιτς στην Αναντολού Εφές, γνωστοποίησε ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, δίνοντας τέλος στα σενάρια για το μέλλον του Σέρβου γκαρντ, ο οποίος φλέρταρε με το ΝΒΑ.

«Ο back to back MVP του φάιναλ φορ της Euroleague, Βασίλιε Μίτσιτς, θα αγωνιστεί στην Αναντολού Εφές την επόμενη σεζόν», ανέφερε σε «τιτίβισμά» του ο ατζέντης του. Πλέον το ίδιο πολύτιμο δίδυμο Βασίλιε Μίτσιτς-Σέιν Λάρκιν θα συνεχίσει μαζί και τη νέα σεζόν στα παρκέ της Euroleague, στοχεύοντας στην τρίτη διαδοχική κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής.

Πέρυσι σε 34 αγώνες ο Μίτσιτς είχε μέσο όρο 18,2 πόντους, 4,6 ασίστ και 2,7 ριμπάουντ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments